• Start
  • Lotus Nieuws
  • F1 nieuws

F1 nieuws

jm1520se516

In 2009 is er gestart met een F1 team onder de naam van Lotus. Stefan Kivits heeft dit gedurende deze jaren gevolgd en Lotus Club Holland altijd voorzien van een mooi verslag. In 2016 is Lotus gestopt met de F1 races.

Voor de bijdrage van Stefan heeft hij uit handen van Jan-Bart ook een mooie prijs ontvangen. Stefan schrijft nog steeds en maakt nog steeds mooie foto's maar dan van bijvoorbeeld van Spa Classics.

Formule 1 plaatjes

Lotus F1 Team truck at Jerez 09 Feb 2010Lotus F1 Team truck at Jerez 09 Feb 2010Lotus F1 Team truck at Jerez 09 Feb 2010Ronald Ringma stuurt ons deze foto's toe van het F1 team.

 

Daarnaast ook een mooie spyshot van Fairuz Fauzy.First time out 9 feb 2010 Silverstone driver Fairuz Fauzy

Heikki Kovalainen besteld zijn Evora

HeikkiKovalainenHeikki Kovalainen, de nieuwe F1 coureur voor Lotus, was 29 januari bij de Lotus fabriek om zijn eigen Evora te bestellen. Heikki heeft natuurlijk ook de fabriek bezocht en kreeg een speciale rondleiding door Classic Team Lotus van Clive Chapman, zoon van Lotus oprichter Colin Chapman.

Dany Bahar, CEO van Group Lotus plc zei, "Group Lotus is erg trots op zijn race stamboom en we zijn allemaal erg enthousiast om ons verhaal te delen met Heikki. "

Lotus F1 2010

Lotus Elaine F1Michael Schumacher voor Mercedes terug in de F1 en Lotus o.l.v. Tony Fernandez met Jarno Trulli, Heikki Kovalainenen de Malaysische F1 rijder Fairuz Fauzy. Lotus Malaisië ontwikkelt een geheel nieuwe Lotus F1 onder de naam Elaine (alle Lotustypes beginnen met een E). Het belooft in alle opzichten een spannend en bovenal vol historisch sentiment geladen racejaar te worden want wie had gedacht dat Lotus echt zou terugkeren in de F1 racerij. Op YouTube zijn de volgende filmpjes heel enthousiasmerend.

Waar of ?????

Lees meer