• Start
  • Lotus Nieuws
  • Archief 2019

Archief 2019

Het nieuwe Lotus Logo

The Lotus Cars Logo 2019Lotus heeft in de afgelopen 70 jaar al diverse keren het logo een beetje bijgesteld. Het was nu weer tijd om een nieuw logo te introduceren.

De grafische afdeling van Lotus heeft alle mogelijke instellingen van MS Paint geprobeerd en is tot dit resultaat gekomen.

Je nieuwe Evija zal dus hiermee gesierd worden. Als je het oude logo mooier vond, dan kan je natuurlijk altijd een fraaie tweedehands auto kopen.

Het nieuwe logo is zeker "Less is More" met nadruk op Less.

Evaluatie: British Race Festival

dsc04400Even een terugblik op het British Race Festival van zaterdag 6-7-2019

Zaterdagmorgen heb ik mijn zwarte M100 uit de garage gehaald het oliepeil, koelvloeistofpeil en de bandenspanning gecontroleerd en heb ik de vrijkaart en de toegang voor het circuit wel bij me.

Lees meer

Lotus presenteert eind 2020 nieuw model

Lotus in 2018 Phil Popham CEO Lotus CarsLotus draait weer groene cijfers, maar om die reden is Lotus niet uit de zorgen. De Brexit zorgt voor onrust. Lotus legt volgens CEO Phil Popham bijvoorbeeld een grote voorraad onderdelen aan om niet in de problemen te komen als het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt. Maar Popham blijft positief en kijkt uit naar de lancering van een nieuw model eind 2020.

Lees het gehele artikel op AutoRai.nl