Archief 2015

Jubilaris Cor Euser samen met 17-jarige Huub Delnoij in Supercar Challenge

autosport coreuser17 jaar lijkt een magische leeftijd te zijn voor autosporttalent.

Komend weekend rijdt er weer zo'n jonge rijder, ditmaal tijdens de Paasraces op Circuit Park Zandvoort in de Supercar Challenge.

Zijn naam is Huub Delnoij en hij is de teamgenoot van een coureur die maar liefst 40 jaar ouder is, niemand minder dan Cor Euser. 

Lees het gehele verhaal op autosport.nl

Henri van Gelder en z'n M100

Henri M100Ook de groene Lotus Elan M100 is recent vastgelegd door klassiekerweb.nl. Henri van Gelder, als meest fanatieke M100 aanhanger en fotograaf voor de club, verdient deze aandacht.

Het gehele artikel is via deze link te lezen: http://www.klassiekerweb.nl/henri-en-zijn-lotus-elan-m100/

De site klassiekerweb.nl bevat naast het artikel van Henri veel meer interessante informatie en we kunnen je deze website aanbevelen om eens te gaan ontdekken.

 

Lotus Elan M100 op de rollenbank

Jan-PaulBDe Lotus Elan M100 van Jan-Paul Bourguignon is door Autoweek op de rollenbank gezet. Maar niet alleen werd de M100 op de rollenbank gezet maar ook werd het geheel op film gezet en dit is nu te zien via de link: http://www.autoweek.nl/video/4497/op-rollenbank-lotus-elan-turbo.

Jan-Paul is natuurlijk apentrots dat zijn Elan zoveel aandacht krijgt en wij als Lotus liefhebbers zijn alle trots dat de Elan weer eens in het zonnetje is gezet.