Archief 2013

Lotus gaat niet bankroet

Lotus Cars AustraliaIn een aankondiging van de Britse justitie afdeling HM Courts & Tribunals Service wordt gezegd dat er een procedure loopt tegen Group Lotus om het bedrijf bankroet te laten gaan. "Er is niets aan de hand, Lotus gaat niet bankroet", verzekert de Britse woordvoerster aan Autovisie.

Het volledige artikel is hier te lezen.

Colin Chapman’s Range Rover – XOK 567T.

Rover Colin ChapmanDe originele Range Rover van Colin Chapman staat te koop voor £49500, met 41k Miles op de teller vanaf nieuw en met "FULLY DETAILED HISTORY".

A piece of Lotus Cars history!

Colin Chapman’s Range Rover – XOK 567T.

I’ve known this Range Rover a long time now. She is 1979 registered (factory XOK registration) RHD export model. It was supplied by the Land Rover factory directly to Colin Chapman of Lotus Cars Ltd and stayed with Lotus/Chapman's family for 13 years.

Lees meer

Lotus Evora zet je in vuur en vlam

Evora Terugroep ActieNiet alleen de grote merken roepen zo nu en dan auto's terug naar de garage, ook onze Lotus moet er nu aan geloven. De Evora moet terug wegens brandgevaar.

Lotus roept alle Evora's terug die tussen September 2010 en December 2011 zijn geproduceerd. De modellen kunnen te kampen hebben met een lekkende olieleiding, die de sportieveling in extreme gevallen in vuur en vlam kan zetten.

Lees meer

  • 1
  • 2