Archief 2013

Sportwagen crasht tegen vangrail A4 Delft

Lotus Elise Crash A4Na een dergelijke crash zo voor de kerst kan ik me voorstellen dat "Gelukkige Kerstdagen" niet geheel van toepassing is.

Maar, je kan het ook weer positief zien. Een Lotus Elise is dus nog niet zo onveilig. De Elise geheel aan gort en de bestuurder kan zonder ziekenhuis bezoek weer naar huis.

Alsnog dus "Fijne Kerst en een gelukkig Nieuw Jaar".

Het gehele artikel is hier te lezen: link
Het is overigens niet de Elise van Carel maar van Dick (niet lid meer, ook voor ongeval niet).

 

WARNING!! SAMCO intake hose can kill your turbo

ElanM100-1Dankzij een van onze leden deze waarschuwing voor alle M100 leden.

A BIG warning to all SAMCO users of the new kit, concerning the pipe between filter and turbo !!!!

The pipe is coated with rubber on the inside where the ends of the hose are mounted and the coating can come loose, ruining your compressor-wheel, or entire turbo.

Lees meer op het Lotus Elan Central Forum:

http://forum.lotuselancentral.com/viewtopic.php?f=31&t=22761

 

Afscheid Mart & Werken bij van der Kooi Sportscars

Mart van der KooiMart van der Kooi heeft er voor gekozen om verder te gaan met zijn eigen bedrijf iCanFix en heeft daarom besloten zijn werkzaamheden in het familie bedrijf te beëindigen. Mart zijn eigen bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van alle Apple producten zoals de: iPad en iPhone maar hij gaat dit uitbreiden met support voor alle mobiele apparaten van alle merken.

Op 31 mei is Mart voor het laatst in de vestiging in Lochem aanwezig als de gastheer/verkoper.  Voor de vestiging in Lochem is daarom een vacature beschikbaar voor een verkoopadviseur / filliaalleider M/V (Fulltime). De vature beschrijving is hier te vinden.

We hopen dat er een geschikte kandidaat gevonden wordt die ons Lotus rijders net zo warm ontvangt als Mart de afgelopen jaren heeft gedaan. We zullen Mart als gastheer missen.

Afrojack getraind bij GP-Elite

Afrojack op les bij GP-EliteOp 11 april is de wereld beroemde discjockey DJ Afrojack getraind door GP Elite. Na zijn ongelukkige schuiver met zijn hagelnieuwe Ferrari leek het de (volgens Rutger van PowNews) aller slechtste coureur van Nederland goed om een drifttraining te volgen.

Om te voorkomen dat je met de Lotus een zelfde fout maakt als Afrojack kan je beter vooraf al een training volgen. Onze gewaardeerde adverteerder GP-Elite ontvangt je graag op een van haar trainingsdagen die vermeld zijn op de site of te vinden zijn op www.gp-elite.nl

 

Margaret Thatcher & Colin Chapman

Thatcher en ChapmanMet het overlijden van Margaret Thatcher dacht een van onze leden aan deze zeer bijzondere foto waarbij Mrs. Thatcher samen  met Colin Chapman op een Lotus F1 wagen zitten.

Ik weet niet wat de bedoeling was en of Mrs. Thatcher een stukje heeft mogen rijden.

Heb je meer informatie dan horen we het graag zodat we dit artikel wat meer waarde kunnen geven.

 

 

  • 1
  • 2