Archief 2012

Wie is die Aslam Farikullah eigenlijk

Lotus Aslam Farikullah loweAls je deze heer tegenkomt dan is dat Aslam Farikullah de nieuwe COO van Lotus. Er is nog niet zoveel te vinden op het internet van deze nieuwe directeur. De foto komt uit een andere foto en is daarom erg slecht. Als je bij Google zijn naam ingeeft dan vraag Google of je misschien "Aslam Fakirullah" bedoelt. 

Waarschijnlijk zal er binnenkort meer informatie beschikbaar komen en hij zal ook wel alle aandacht krijgen op het komende Goodwood Festival of Speed waar Lotus centraal staat.

Lotus Etna gespot

lotus-etnaDe verhuizing is begonnen en de Lotus Etna is op transport gezet naar Goodwood. Uiteraard kan je zo'n bijzondere Lotus niet verplaatsen zonder dat je gespot wordt door het Autogespot team. Naast de Etna zijn ook de andere bijzondere wagens uit de collectie van Olav vervoerd naar Goodwood.

Meer informatie over het transport en andere foto's van de Etna kan je vinden op de Autogespot.nl site.

Ontslag voor Dany Bahar

DanyBahar

Vandaag heeft Lotus bekend gemaakt dat Dany Bahar per direct is ontslagen uit zijn functie van Chief Executive Officer.

Deze beslissing is genomen door de Board van Lotus na een onderzoek van een klacht van DRB-HICOM Berhad.

Lotus kondigde vandaag ook de benoeming aan van de heer Aslam Farikullah als Chief Executive Officer met onmiddellijke ingang.

Lees meer

Elan Fraude

lotus-elan-s2-1600 Pas op bij deze advertentie.

Vele mensen denken dat dit een geweldig koopje is, maar hebben na betaling geen auto gekregen.

Zo ook een van onze leden die net op tijd gestopt is met de onderhandeling.

Lees meer

Lotus in Miami Florida

Prestige-cars-Miami-Beach-6Het Midden Westen van de V.S. wordt geteisterd door Hilbillies in pick-ups en suv’s. In Florida is dat een stuk beter, nog wel suv’s maar ook veel sedans en sportievere modellen.

Veel Europese, vooral Duitse, maar ook Japanse en Koreaanse merken, maar dan wel met dikkere motoren dan wij hier in Europa gewend zijn.

Lees meer

  • 1
  • 2