Archief 2011

Victor Muller moet Lotus kopen?

Spyker-LotusHet begint er steeds meer op te lijken dat Lotus (al dan niet gedwongen) verkocht zal worden door het Maleisische Proton. In oktober hoorden we al verhalen dat Genii wellicht interesse zou hebben en er duiken steeds meer namen op. Wellicht zou het een goed idee zijn als Victor Muller/Spyker de boel zou overnemen? Er zijn namelijk meer aanknopingspunten dan je wellicht zou denken.

Lees meer

GT4 finale Zandvoort

16102011_DSC0779

In weekend van 15 en 16 oktober vond de finale van o.m. de GT4 klasse plaats met een te behalen Europese titel en een Nederlandse titel. De kwalificaties vielen voor de Evora van Cor Euser en Dick Freebird niet gunstig uit waardoor zij steeds moesten starten achter een kopgroep van 6 wagens of meer. Bij de race op zaterdag toonde Dick Freebird aan heel snel te kunnen zijn. In een briljante inhaalrace stoof hij van de 9e startpositie door naar een 3e podiumplaats. Op zondag werd de eerste race 's morgens door Cor Euser knap rijdend beloond met een 3e podiumplek.

Lees meer

Aart Bosman & Team Lotus Kampioen Dutch Supercar Challenge

Aart Bosman

Na twee fantastische finale races kunnen wij met trots vermelden dat ook het algemene kampioenschap naar het Lotus team gaat, allebei de races werden in stijl afgesloten met een overwinning. Na de winst van zaterdag wist Aart ook de 16e seizoensrace op zondag te winnen waardoor hij ook Algemeen Kampioen werd van alle 4 de klassen in de Dutch Supercar Challenge die uit meer dan 90 deelnemers bestaat.

De spanning binnen het team was op vrijdag voelbaar,  twee rijders die allebei maar 1 doel voor ogen hadden namelijk kampioen worden van de sport klasse!

Lees meer

Lotus de Film

Lotus de FilmGisteravond op 26 september is de Film "Lotus" onder regie van de debutant Pascale Simons en naar het script van Philip Delmaar zeer feestelijk gepresenteerd op het 31e Nederlandse Film Festival in de Stadsschouwburg van Utrecht.

Het verhaal bestaat uit een aantal personages die eenzaam zijn in Rotterdam. Een groot aantal Nederlandse acteur spelen in de film mee zoals: Monic Hendrickx, Edda Barends, Gaite Jansen, Chris Zegers, Georgina Verbaan, Jack Wouterse, Frieda Pittoors, Joris Smit, Birgit Schuurman, Nasrdin Dchar, Raymond Thiry, Gwen Maduroen Bruno Vanden Broecke.

Lees meer

Van der Ende kampioen HTC Dutch GT4, Freebird en Euser behalen eerste overwinning


20110918a_HTC_Dutch_GT4ASSEN (18 september 2011) – Ricardo van der Ende is de nieuwe kampioen van het HTC Dutch GT4 Championship. Hij finishte samen met teamgenoot Duncan Huisman (BMW M3 GT4) in de hoofdrace op TT-Circuit Assen als derde en is daardoor definitief niet meer te achterhalen door zijn concurrenten. Ondertussen behaalden Dick Freebird en Cor Euser tijdens de laatste race van het ADAC Masters Weekend hun eerste overwinning in het HTC Dutch GT4. Zij brachten hun Lotus Evora GT4 na een spannend gevecht voor Dennis Retera en Jan Joris Verheul (Aston Martin Vantage GT4) over de finish.

Lees meer