Archief 2009

MaartenMemorial: Bob van Eijk

Bob van Eijk Vandaag kregen we van de Maarten Memorial organisatie te horen dat de altijd enthousiaste en zeer vriendelijke Bob van Eijk het gevecht tegen kanker heeft verloren. Bob ontving tijdens de Maarten Memorial altijd de patiënten bij de caravan en begroette iedereen heel hartelijk en kende nagenoeg iedereen bij naam. Daarnaast genoot hij van al het moois dat op het circuit verscheen. Wij zullen zijn aanwezigheid erg missen. We wensen zijn familie heel veel sterkte.

25-ste editie Lotus Driver's Guide nieuwsbrief

LDG.pngRonald Ringma viert deze maand een feestje: de 25-ste editie van zijn Lotus Driver's Guide nieuwsbrief is uitgekomen. In de LDG newsletter lees je het laatste Lotus nieuws en omdat hij digitaal is, is hij altijd up to date. Nog geen gratis abonnement? Dan als een speer aanmelden via de link

 

Met Google naar Hethel

googleearthcarsWil je ook weer even naar Hethel naar Lotus cars? Dan kan nu heel eenvoudig met Google. Klik deze link en je bent er voor je het weet. Kijk een beetje rond en dan naar het circuit achter een Evora, 2-11 en Exige aan. Veel plezier.

VanSTEN: Nieuwe locatie vanaf 15 december

VanSTENVanSTEN zit vanaf 15 december in het nieuwe pand in de Harnasch Polder in Den Hoorn.

Het nieuwe adres is: Vrij-Harnasch 22; 2635 BZ; Den Hoorn. Op de A4 is het (vanuit Den Haag) één afslag eerder, nr 12, dan links naar de Harnash Poort en je bent er al!

In 2010 is de maandelijkse Meet bij VanSTEN op het nieuwe adres. Iedereen is natuurlijk weer welkom bij Peter en Anja.

Afscheid oude locatie VanSTEN

Afscheid locatie VanSTENOp zaterdag 14 november vond bij Van Sten de laatste LCH-West bijeenkomst plaats. Er was een grote opkomst en geholpen door een doorbrekend zonnetje werd het een geanimeerd en waardig afscheid van de locatie waar Maarten Van Sten in 2000 zijn bedrijf begon. Ad van Sten was ook aanwezig om afscheid te nemen van deze voor hem gedenkwaardige plek. Bob van Eyk als één van de patiënten van de Daniel den Hoed kliniek en vaste gast tijdens de MM-ritten werd ook voor de gelegenheid naar Den Hoorn gereden, en hij genoot zichtbaar van al dat moois waaronder een Rocket sportwagen. Veel onderdelen voor met name de Esprit konden liefhebbers zo meenemen en voor de gelukkigen kan de loterij een gratis rijtraining GP-Elite opleveren. Op 1 december wordt vlakbij ook in Den Hoorn aan de Vrij Harnasch 22 de geheel nieuwe bedrijfsruimte in gebruik genomen.

Foto's in de galerij.