Archief 2008

Monaco-IJsland expedition in a Lotus Exige S

Jan van NaeltwijckJan van Naeltwijck is met de Exige van Monaco naar IJsland gereden en heeft een foto verslag daarvan op Youtube gezet. We weten niet waarom Jan deze reis ondernomen heeft, maar misschien had hij nog wat geld op IceSave bank staan.

De You Tube film kan je hier vinden.

Lotus Europa i6 van Idries Noah

Lotus Europa by Indries Noah Lotus Europa by Indries Noah Lotus Europa by Indries Noah

Idries Noah heeft het niet kunnen laten en een nieuw ontwerp getekend voor de Lotus Europa i6 2010. Het is niet waarschijnlijk dat Lotus het ontwerp overneemt, maar een andere Lotus Europa design kan geen kwaad.

Lees meer

Lotus Europa met 164 diamanten

Europa - DiamondLotus heeft ter ere van haar zestigjarige bestaan een speciale en unieke versie van de Europa gemaakt. De Diamond Anniversary is voorzien van 164 diamanten.

De Lotus Europa Diamond Anniversary is een cadeautje van Lotus aan zichzelf vanwege de zestigste verjaardag van het Britse merk. In en aan de auto zijn 164 diamanten aangebracht, waarvan een in het logo op de neus. De totaalwaarde van de auto komt daarmee op 150.000 pond, omgerekend 188.632 euro.

Lees meer

Lotus: Geen Zoem maar Broem Broem

Electricshe autoDie elektrische auto's zijn wel leuk maar een gevaar op de weg voor blinden en slechtziende vond Lotus Engineering en daarom moest er weer wat uitgevonden worden. Met deze speciale kit krijgt je elektrische auto weer het oude Broem Broem geluid en daarmee help je onze slechtziende medemens.

Meer informatie via deze link.

Lotus Evora

Lotus EvoraDe Lotus Evora is 22 juli gepresenteerd op de Londense Autoshow. De auto die als codenaam eerst de naam Eagle had en op het laatst in het roddelcircuit de naam Ethos kreeg is uiteindelijke gepresenteerd als de Lotus Evora.

Lees meer