Archief 2008

En dit stond vanmorgen op de stoep

Kerst EliseHelaas stond het niet bij ons op de stoep maar in Florida stond hij klaar als kerstpakket. Henri van Gelder kreeg deze attentie doorgestuurd van een vriendin. Helaas voor Henri ook slechts als foto en niet fysiek. Wie weet wat er volgend jaar onder de boom ligt.

christmas-3-trees.jpgIn ieder geval aan iedereen een prettige kerst en een gelukkig, gezond en veilig 2009.

LotusTube.com

LotusTube.comDe site lotustube.com heeft vele Lotus gerelateerde videobeelden gerubriceerd op haar site. Ben je op zoek naar een Lotus video dan kan je deze hier waarschijnlijk wel vinden.

 

Autogespot: Einde Electrolise

Einde ElectroliseDe Electro Elise van van der Kooi is niet meer. Afgelopen weekend was het wegdek toch even iets gladder dan verwacht en is de Elise tegen een Peugeot 307 aangereden. Beide auto's zijn total loss maar de bestuurders zijn er goed van af gekomen.

Meer informatie op de Autogespot site.

Porsche Carrera S versus Lotus Exige S

Carros nov/dec 2008Carros heeft in de uitgave november/december een vergelijk opgenomen van de Lotus Exige S versus een Porsche Carrera S. Naast een leuk verhaal staan er ook een paar zeer mooie foto's in (van de Lotus natuurlijk). Het is zeker de moeite waard om deze uitgave even te kopen. (tip: kerstkadootje)

Lotus Esprit brengt 130.000 euro op

Lotus Esprit van James BondDe Lotus Esprit van James Bond heeft ruim 130.000 euro opgebracht op een veiling in de Britse hoofdstad Londen. De klassieker, waarmee 007 rondreed in de film The Spy Who Loved Me (1977), werd gekocht door een Amerikaanse verzamelaar.

De nieuwe eigenaar omschreef zichzelf als liefhebber van zowel Lotus als Bond.