Archief 2007

Lotus `Eagle` komt in juli 2008

Lotus Eagle De British Motor show, die in juli 2008 wordt gehouden, is een attractie rijker: Lotus zal dan namelijk een totaal nieuwe 2+2-persoons sportwagen presenteren met middenachter geplaatste motor. Het nieuwe model, dat de codenaam Eagle draagt, komt tussen de Europa en de nog te introduceren opvolger voor de Esprit in het programma. De showroomintroductie is gepland voor 2009.

Voor de Eagle wordt een prijs van omgerekend 85 duizend euro genoemd, waarmee het een brug slaat tussen de Europa (66.603 euro) en de Esprit (prijsindicatie 160.000 euro).

Lees meer

Bavaria City Racing

Bavaria City Racing - Lotus 70Eén van de spektakelmakers tijdens Bavaria City Racing in Rotterdam was de Lotus 70 formule 5000 van onze voorzitter.

De open uitlaten van de 5-liter Chevrolet V8 van deze 35 jaar oude bolide maakten een prachtig brullend geluid.

Zie hier voor meer foto's. 

Esprit Cabrio - augustus 2007

Hierbij weer twee publicaties van de nieuwe Esprit. Nog een hoog paintshop percentage. Aangezien beide publicaties totaal verschillend zijn zullen we toch nog even moeten wachten op het uiteindelijke resultaat.

Lotus Esprit 2007

Lotus Esprit 2007

 

Lees meer

DSC: eerste podium voor Bob Herber op Spa

Tijdens de Spa Euro Race deden de Lotusrijders het weer prima in de Dutch Supercar Challenge

Bob Herber - Lotus Turbo Esprit
foto: Martin Fokkens

Kees Kreijne scoorde een eerste en een tweede plaats in de Sportklasse met zijn Exige. Ook Bob Herber boekt progressie: in de tweede race pakte hij een knappe derde plaats in de Supersport II klasse met zijn Turbo Esprit.