• Start
  • Leden advertenties
  • Te koop

Te koop: Elan S4

Lotus Elan SEMark Tabak verkoop de Lotus Elan S4 van z'n vader via Marktplaats. Als je belangstelling hebt kan je hier de advertentie vinden.

Lotus Elan S4 Lotus Elan S4 Lotus Elan S4 Lotus Elan S4

Te koop: Lotus Elan cabrio body

Elan BodyNieuwe originele complete Lotus Elan cabrio body incl. hood storage tray In 1991 aangeschaft bij de firma Day-Tune destijds Lotus dealer.
Staat sinds 1991 in mijn garage.
Vraagprijs: €4600
D. van der Keijl
Lijnbaansgracht 369G
1017XB
Amsterdam
Tel: 0629214406
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lotus Elan Body

Lotus Elan Body

Te Koop: Close Ratio (“korte”) versnellingsbak Evora S

bak4Dit is een originele versnellingsbak van mijn Evora S. De centrale as met daarop de 3de, 4de en 6de versnelling is de zwakke schakel in deze bak. Bij deze dus kapot wat betekent dat het tandwiel van de 6de versnelling is losgeraakt van de as en de 3rde heeft ook speling. Bedrijven zoals Jubu in Oostenrijk en Elite Racing Transmissions in Stoke on Trent hebben zich gespecialiseerd in het repareren van dit probleem. Er is met deze bak 70 km gereden en mijn Evora is altijd bij van der Kooi in onderhoud geweest. Bijgaand een paar foto’s en het diagram van de bak met de probleemas omcirkelt. Ik vraag EUR 950. Stuur me een email of bel me:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
📱+31 6 51574893

bak bak bak bak bak bak

Te koop: Lotus Excel coupé

Lotus ExcelLotus Excel coupé. Al 29 jaar dezelfde eigenaar

Een mooie Lotus Excel 2.2 liter 16 valve uit 1984. Deze watching auto heeft aantoonbaar slechts 37439 mijl gereden. Het betreft hier het jubileum model, dus met het zilveren plaatje op het dashboard.

Uitgevoerd in grijs metalic en grotendeels nog in de eerste lak. Het interieur is voorzien van grijsleder met rode stiksels. De originele velgen zijn schitterend en in de maat 7 J x 14”.

Bij 36.774 mijl heeft de auto een groot onderhoud gehad en is de distributieriem vervangen. Verder voorzien van een compleet nieuwe RVS uitlaat.

De complete onderhouds historie is bij de Lotus aanwezig. Vanaf de aankoopnota tot heden! Dus ook het owners handboek, een dikke parts list map voor de onderdelen en een service notes map voor het complete onderhoud.

Altijd in garage gestald geweest. APK tot 06 oktober 2019 en een uitstekend taxatierapport. Dit rapport is onlangs opgesteld voor een duur van 3 jaar.

Vraagprijs € 19.500. Meer informatie via: Barbra Vollering <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

Lotus Excel Lotus Excel Lotus Excel Lotus Excel Lotus Excel Lotus Excel Lotus Excel Lotus Excel

Te koop: longroof S2 K serie (nu met korting)

20180712 141815Te koop longroof S2 K serie , donkerblauw, als nieuw zeer weinig gebruikt,compleet met stokken en opbergtas.

Reden verkoop is dat ik een zwart dak heb gekocht.

 

Vraagprijs 600 euro, maar Jos geeft je 25% korting
Contact Jos Wassenaar  mobiel 0655121467

Longroof Longroof Longroof Longroof Longroof

  • 1
  • 2