• Start
  • Leden advertenties
  • Te koop

Te koop: Caterham Super Seven Cosworth 1600 BDR

SevenTe koop van tweede eigenaar een Caterham Super Seven Cosworth 1600 BDR. In 1986 door de fabriek geleverd aan de eerste eigenaar in Luxemburg.

De Seven heeft 43.000 kilometer gelopen, is zeer goed onderhouden en verkeerd in zeer goede staat.
De bijzondere geschiedenis van deze Seven is bekend.

Van dit type (1600 BDR) zijn er in totaal 147 door de fabriek gebouwd.

Deze auto heeft een DeDion achteras, een getinte en verwarmde voorruit, een kap, een tonneau en is geleverd als een "long cockpit" met verstelbare kuipstoelen zodat er ook langere mensen in passen.

Vanwege een langere periode van stilstand is de cilinderkop door een bekende specialist in midden Nederland onderhanden genomen en voorzien van nieuwe kleppen, zetels en geleiders.

De Seven staat op nieuwe banden en nieuwe Revolution velgen.

De vraagprijs is 33.900,- euro.
Lex Cox
06 51225612

Zoals op de foto's is te zien staat de Seven bij Lusso Classics in Hilversum. Ook met Lusso Classics kan contact worden opgenomen.

seven1 seven2  seven4

Te koop: Lotus Elan cabrio body

Elan BodyNieuwe originele complete Lotus Elan cabrio body incl. hood storage tray In 1991 aangeschaft bij de firma Day-Tune destijds Lotus dealer.
Staat sinds 1991 in mijn garage.
Vraagprijs: €4600
D. van der Keijl
Lijnbaansgracht 369G
1017XB
Amsterdam
Tel: 0629214406
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lotus Elan Body

Lotus Elan Body

Te Koop: Close Ratio (“korte”) versnellingsbak Evora S

bak4Dit is een originele versnellingsbak van mijn Evora S. De centrale as met daarop de 3de, 4de en 6de versnelling is de zwakke schakel in deze bak. Bij deze dus kapot wat betekent dat het tandwiel van de 6de versnelling is losgeraakt van de as en de 3rde heeft ook speling. Bedrijven zoals Jubu in Oostenrijk en Elite Racing Transmissions in Stoke on Trent hebben zich gespecialiseerd in het repareren van dit probleem. Er is met deze bak 70 km gereden en mijn Evora is altijd bij van der Kooi in onderhoud geweest. Bijgaand een paar foto’s en het diagram van de bak met de probleemas omcirkelt. Ik vraag EUR 950. Stuur me een email of bel me:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
📱+31 6 51574893

bak bak bak bak bak bak

Te koop: longroof S2 K serie (nu met korting)

20180712 141815Te koop longroof S2 K serie , donkerblauw, als nieuw zeer weinig gebruikt,compleet met stokken en opbergtas.

Reden verkoop is dat ik een zwart dak heb gekocht.

 

Vraagprijs 600 euro, maar Jos geeft je 25% korting
Contact Jos Wassenaar  mobiel 0655121467

Longroof Longroof Longroof Longroof Longroof

Lotus-kalender 2019

Lotus Kalender 2019Ook dit jaar zal er weer Lotus-kalender in een heel bijzondere vorm worden uitgebracht, namelijk ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van Lotus. Ik wil daarvoor onze fotograaf, Elfi Jung, (https://elfimages-motorsport.de) voor de prachtige foto’s, die zij samen met Clive Chapman van het Classic team Lotus heeft samengesteld, bedanken.

Onze Lotuskalender laat foto’s van de hoogtepunten van dit jaar zien: de Bosch Hockenheim Historic, de Jim Clark Revival, de Goodwood festival of speed, de AvD Oldtimer Grand Prix Nurburgring, de Goodwood Revival en het jubileumsfeest van Lotus in Norwich.

Lees meer

  • 1
  • 2
Joomla SEF URLs by Artio