• Start
  • Club Informatie
  • Leden

Leden

In deze rubriek informeren we u over gebeurtenissen van onze leden.

Rouwkaart: Piet Walraven

Piet Walraven RouwkaartDe rouwkaart van Piet Walraven kan hier gedownload worden.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden in de aula van crematorium "IJsselhof", Goejanverwelledijk 6, 2806 NZ te Gouda op woensdag 30 juli om 14:00 uur.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstruimte van het crematorium.

Correspondentieadres:

Familie de Maar-Walraven
Fijanerf 8
2761 DR Zevenhuizen

In memoriam - Piet Walraven

Piet WalravenVandaag, 23 juli 2014, is in alle rust en temidden van zijn vrouw Bep, dochters Odette, Jacqueline en haar man Michel, mijn goede vriend Piet Walraven overleden.

Tot het laatst had hij de regie en heeft hij waardig van iedereen, die hem dierbaar was, afscheid kunnen nemen. Ik heb hem gisterenavond nog mogen spreken en hij gaf te kennen, dat zijn krachten op waren.

Piet leed aan kanker.

Lees meer

In memoriam - Egon Grabowski

EgonGrabowskiOp 26 januari is ons clublid Egon Grabowski overleden. Hij was een van de eerste leden van wat toen nog de Lotus Elan Club heette. Egon reed sinds 1966 Lotus en is ruim 40 jaar een groot ambassadeur voor het merk geweest. Met zijn rode Elan S3 was hij een enthousiast en succesvol deelnemer aan rally's, ritten, slaloms en concoursen. Ook kon hij zelf een mooie rit uitzetten, met als hoogtepunt het 25-jarig jubileum van zijn Elan in 1992, een grootse happening. We zullen ons Egon herinneren als een echte gentleman, een fanatiek coureur en een vriendelijk en warm persoon.

Zie hier de rouwadvertentie.

Peter 50 jaar

Petre Delfgauw - 50 jaarAfgelopen zaterdag vond bij Van STEN een bijzondere meeting plaats want Peter Delfgaauw heeft die dag niet alleen Lotusrijders gezien maar ook Abraham.

Velen kwamen hem gelukwensen met zijn verjaardag van 11 december. Dat het een snelle Abraham is getuigd de motorrijder, maar voor de zekerheid is door zijn geliefde Anja maar alvast een looprek aangeschaft want met een snelle motor en een Lotus moet je op alles voorbereid zijn.

Voor de versiering hadden zijn "vrienden" even 2500 A4tjes verspreid in de garage met daarop het getal 50.

Foto's zijn verzorgt door Henri en terug te vinden in de fotogalerij.

 

Sinterklaas kado

werkboekMet de 7-jarige zoon van Wouter Blasse komt het wel goed want die weet wat hij van Sinterklaas wilt hebben. In zijn werkschrift heeft hij geschreven dat hij nu een Skelter heeft en later een Lootes elies wilt. Wouter zelf heeft nog geen Elise, maar we hopen dat hij (de Sint natuurlijk) snel de wens van zijn zoon in vervulling laat gaan.