Lotus Club Holland kleding

Ark Trading In de loop der jaren werd door de Lotus Club Holland diverse malen geïnvesteerd in kleding, voorzien van ons clublogo. En er waren altijd leden die interesse hadden, soms inventariseerden wij dat vooraf en soms namen wij bepaalde zaken “op voorraad”.

Het resultaat van deze werkwijze is dat wij nu een voorraadje hebben van diverse attributen. En dat is niet echt de bedoeling. Bovendien willen wij eigenlijk niet als handelaar optreden. Om die reden hebben wij gekozen voor een andere aanpak.

Voortaan kunt u Lotus Club Holland artikelen rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. En als u dat samen doet met een bevriend clublid scheelt het uiteraard in verzendkosten.

Via de site van arktrading is de een complete set Lotus Club Holland kleding te bewonderen. Het hele scala van bodywarmer tot T-shirt en Cap zit in het assortiment. Alles voorzien van het mooie Lotus Club Holland logo.

De prijs is acceptabel en alle maten zijn aanwezig. De link naar de site is hier te vinden.

Hebt u ideeën of aanvullingen, wellicht wensen, dan vernemen wij dat graag. Wij zijn benieuwd wie wij binnenkort in clubkleding mogen begroeten tijdens een meeting!

 

Tags: Clubkleding