Exige S, F1 en Henk-Jan Wolff

Exige S voor showroomHet was een zware dag maar iemand moet het doen. Een paar mooi foto's maken van de F1 wagen van Kimi Räikonen, rijden in een Exige S en kennismaken met de nieuwe verkoper Henk-Jan Wolff bij "van der Kooi Sportscars". We werden natuurlijk weer hartelijk ontvangen door Monique met een lekkere kop koffie.

Eerst maar eens een paar mooie foto's maken van de F1 wagen. Er stonden geen mensen omheen dus dat is dan het beste moment. Daarna even gezellig gesproken met Henk-Jan. Hij had al wat veranderingen doorgevoerd in de showroom en zat vol met ideeen. Een uitgebreid verslag van de ontmoeten wordt door Jan-Bart (ook met een streepje tussen beide voornamen) opgenomen in Lotus Letters. Waarschijnlijk komt het artikel al in het augustus nummer.

Maar na deze activiteiten moest het er toch maar van komen.

Rijden in de parelmoer witte Exige S. We kregen van Monique nu een route die leidt door het mooie Lochem en omgeving. Genoeg plekjes om de Exige S op de foto te zetten en op een enkel plekjes konden we zelfs de maximale snelheid ter plaatse rijden. (mischien iets harder, ik kon niet goed op de snelheidsmeter kijken).

Mijn conclusie: wat een fantastische wagen, wat een genot, wat een power, wat een verschil ten opzichte van m'n Elise, wat een heerlijke stoelen, wat een mooi geluid, wat een (ik kan wel doorgaan want het was een feest).

Tot slot met van der Kooi de afspraak gemaakt dat we tijdens de najaarsrit de  lunch houden in de showroom. Monique weet hoe goed die normaal is tijdens een rit, maar over het algemeen hebben we bij van der Kooi ook niets te klagen dus dat komt weer goed.

Exige S Monique

Meer foto's staan hier in de galerij.