• Start
  • Club Informatie
  • Algemeen

De LCH header foto's (versie 2.0)

Onderstaand zijn de foto's die op de nieuwe site opgenomen zijn in de top van de pagina. De foto's zijn afkomstig van Henri van Gelder tijdens de najaarsrit van 2015. Liggende op de grond maakte hij de foto's. Ik heb ze wel een beetje moeten bewerken om aan de verhouding 1x5 te voldoen. heb je ook een mooie foto, stuur hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LCH header image 1

Lees meer

De LCH header foto's (versie 3.0)

Onderstaand zijn de foto's die op de site opgenomen zijn in de top van de pagina. De foto's zijn afkomstig van Arjan van Gemerden tijdens de voorjaarsrit van 2022. Op de achtergrond het Evoluon uit Eindhoven een weg langs de route.

LCH header image 1

Lees meer

KNAC nieuwe adverteerder

KNAC - Koninklijke Nederlandsche Automobiel ClubDe KNAC is een nieuwe adverteerder geworden in ons clubblad Lotus Letters.

Als je lid wordt van de KNAC dan geven ze de club daarvoor in retour een financiële compensatie. Dus graag melden dat je lid bent van de Lotus Club Holland.

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringenpechhulpyoungtimer verzekeringoldtimer verzekering en auto adviesLid worden?

RTL Autovisie: Maarten van Rossum in Elite (UPDATE)

Maarten van RossumRecent werd Ronald Ringma benaderd door RTL Autovisie met het verzoek of we voor opnamen met Maarten van Rossum een Lotus Elite beschikbaar konden stellen.

Maarten van Rossum, bekend van televisie zoals van de programma's "De Slimste Mens" en het heerlijke mopperprogramma waarin hij samen met zus en broer (beide ook mopperaars) diverse plaatsen in Nederland bezoeken, had deze wens.

Gelukkig was Kees Houtzager bereid om zijn supermooie Lotus Elite beschikbaar te stellen om samen met een complete filmploeg opnames te maken. De Elite werd hiervoor voorzien van diverse camera's. Deze uitzending met de Elite van Kees wordt 9 oktober uitgezonden. Je kunt ook een uizending meemaken. Meer informatie hierover op onze facebook pagina: www.facebook.com/lotusclubholland.

Uiteraard komt er ook een compleet verhaal over deze dag in de Lotus Letters van augustus. Tevens gaat de najaarsrit heel toevallig dit jaar ook door het plaatsje Rossum.

Lotus Club Holland kleding

Ark Trading In de loop der jaren werd door de Lotus Club Holland diverse malen geïnvesteerd in kleding, voorzien van ons clublogo. En er waren altijd leden die interesse hadden, soms inventariseerden wij dat vooraf en soms namen wij bepaalde zaken “op voorraad”.

Lees meer