• Start
  • Evenementen
  • Evenement verslagen
  • Evenementen 2022

Evaluatie: ALV & Rit - 15 mei

p1000240 lch 15052022Wat was het weer een heerlijke dag. Voor vele vroeg uit bed om aanwezig te zijn voor de Algemene Ledenvergadering in Eindhoven. Een zeer mooie locatie het Evoluon. Na vele jaren is dit nog steeds een iconisch gebouw. 

De vergadering verliep met fijne interactie met de leden. Het verslag hiervan is binnenkort terug te lezen in Lotus Letters. Na de vergadering was het een hele organisatie om alle 50 wagens netjes rond de vijver te zetten zodat er diverse mooi foto's gemaakt konden worden. Deze keer was er gelukkig een hoog gehalte klassiekers aanwezig en die kregen dan ook een plekje vooraan.

Na deze foto sessie begon de rit. Eerst naar de lunchlocatie en daarna naar het eindpunt voor een drankje en hapje. Het was zeer geslaagde dag en iedereen vertrok met pijn in de kaken van een hele dag glimlachen. Er was ook wat pijn bij de mensen die zich op deze zon overgoten dag niet goed hadden ingesmeerd. We danken de leden die deze dag hebben georganiseerd.

Foto's staan in de galerij.

Evaluatie: Lotus rijdersdag: snel en gezellig

 mg 2457Afgelopen 30 maart 2022 was het weer zover: een Lotus rijdersdag. In totaal 25 Lotussen (we beschouwen de Caterhams als Sevens) reden die dag naar het circuit in Assen. En niet alleen om daar rond te rijden maar ook om gezellig met de andere rijders te kletsen en keuvelen over ideale lijnen, toe- en uitspoor, camber en bandendruk, remschijven en wielen, you name it. Een relatief gelukje was het weer: de gehele dag droog, heel af en toe een zonnetje, de temperatuur ongeveer 8 graden. Te koud voor de klapstoel, maar ideaal om “op snelheid” over het circuit te rijden. De Sevens -zoals altijd- geheel open, en deze keer werd het ook toegestaan (of oogluikend?) om dakloos te rijden met een Elise, zoals op de foto’s te zien is. Het belangrijkste: de rijders hebben pret gehad, de brede glimlachen waren weer te zien en rond vijf uur in de middag reed ieder weer huiswaarts. Een lang verhaal zegt minder dan de plaatjes . . . dus: hier zijn de foto’s te vinden: foto’s Lotus rijdersdag 30 maart 2022.