• Start
  • Evenementen
  • Evenement verslagen
  • Evenementen 2021

Evaluatie: film ALV, rit & BBQ 24 juli

Erik heeft weer een film impressie gemaakt van de ALV, Rit en BBQ die er was op 24 juli. Omdat we het evenement geheel buiten konden organiseren was het mogelijk om de ALV te houden. Daarna weer een mooie rit en BBQ, maar kijk naar de film en je kan het zelf ervaren.

Evaluatie: film rit & BBQ 19 juni

Erik heeft weer een film impressie gemaakt van de rit en BBQ die er was op 19 juni. Omdat we toen nog max 50 leden mochten ontvangen was het snel vol. Maar omdat het zo'n succes was hebben we op de dag zelf besloten om 24 juli weer de rit en BBQ te organiseren maar nu voorafgaand hebben we eerst de Algemene Leden Vergadering. Er is geen beperking in het aantal maar schrijf je snel in.

Evaluatie: Vrij rijden Lotus op circuit Assen

Erik Herle heeft weer een film gemaakt van de vrij rijden dag op Assen. Je kan nog even nagenieten, ervaren hoe het is of besluiten nu dan toch echt een keer mee te gaan doen. In oktober hebben we weer de baan gereserveerd dus hou de site in de gaten.

 

Evaluatie: Vrij rijden Lotus op circuit Assen - 30 maart

TT Assen LotusWe mochten weer even met z'n alle tegelijk de baan op om te genieten van onze Lotus (TVR, Seven, Donkervoort, ..). En het werd ons zeker gegund want het weer was ook nog eens top zodat we iedereen ook op gepaste afstand konden spreken. Natuurlijk ging het over Corona en hoorde we ook dat een paar mensen zelfs op de IC hadden gelegen maar nu weer gelukkig achter het stuur zaten. Maar de gesprekken gingen natuurlijk ook over de auto's, banden, vering, uitlaat en zowat alles wat er stond te glimmen.

Na de ritten zagen we gebitten glimmen met een smile van links naar rechts. Heerlijk gereden, wat fijn hier en wat kunnen we lekker veilig de baan op waren de reacties.

Er zijn al heel wat bedankjes binnen gekomen bij de organisatoren Jack en Jan en dus voor hun een reden om het in oktober nogmaals te doen. Van circuit Assen hebben we ook complimenten gekregen en ze zien ons ook weer graag. Meer verhalen in de Mallotus app en straks in Lotus Letters.

Heb je een fimpje of foto's stuur dan een link naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.zodat die het kan delen met de rest.

Foto's staan in de galerij