• Start
  • Evenementen
  • Evenement verslagen
  • Evenementen 2020

Evaluatie: Season BBQ

dsc 8201 bbq houten 25072020Lange tijd leek het erop dat we een natte BBQ zouden krijgen maar de weergoden waren ons goed gezind want de lucht klaarde op toen tegen vijf uur alles in gereedheid werd gebracht voor een eerste LCH-treffen na de Midzomer-rit.

Er was een enorme opkomst aan Lotussen en andere vehikels om bij dit gezellige treffen aanwezig te zijn. De mannen van de catering hebben zich de blaren op de handen gewerkt om ons allemaal te voorzien van salades, satéstokjes, hamburgers en nog veel meer. De aparte drankenbar werd goed bezocht en intussen zaten we met zijn allen in een heerlijke avondzon en bovenal warm en droog. Het was voelbaar hoezeer we onze jaarlijkse LCH-evenementen gemist hebben want we hadden elkaar veel te vertellen na die lange corona lock down.

Ook de showroom met een keur aan Lotus sportwagens en andere exoten stimuleerde tot geanimeerde Lotusgesprekken. Het zou me niet verbazen als er enkelen onder ons na afloop zijn gaan fantaseren over een nog mooiere of snellere Lotus.

Foto's van dit geslaagde evenement zijn te vinden in de galerij.

Evaluatie: Midzomernachtrit - 4 juli

midzomernachtritMet 36 auto's was dit weer een leuk evenement. Het begon droog maar helaas was de zomer daarna even weg en was het een midregennachtrit geworden. Maar zoals we onze leden kennen was er veel plezier en had iedereen lol.

Meer informatie over dit evenement volgt op de site en Lotus letters. 

Evaluatie: Algemene Ledenvergadering

We hebben minimaal 60 leden weer een fantastische dag bezorgd door de ledenvergadering te houden in het Louwman & Parqui museum. Vele leden hadden het er voor over om vroeg op te staan om dit Toyota museum te bezoeken. Immers voor diverse Elise/Exige/Evora rijders is dit de leverancier van hun krachtbron.

De vergadering verliep heel gezellig. De leden hadden een verzorgd boekje gekregen met informatie over de financiën en aankomende evenementen. Het boekje bevatte ook foto's van de diverse evenementen uit 2019.

Lotus Letters vliegen door de lucht.Jack kreeg vanuit de kas commissie complimenten voor de keurige administratie. Er is dus geen reden om de contributie te moeten verhogen en daar waren alle aanwezige leden erg blij mee. Doordat de club inmiddels dit jaar al weer 7 nieuwe leden telt blijven we groeien.

Harald besprak de geplande evenementen en kreeg vanuit de leden nog advies. Data veranderen en conflicteren soms met andere evenementen. Voor Harald dus nog wat puzzelwerk om alles mogelijk te maken.

Lees meer