• Start
  • Evenementen
  • Evenement verslagen
  • Evenementen 2019

Evaluatie: Spa Six Hours

dsc 1728Voor de 27e keer was Spa afgelopen weekend het toneel van de Spa Six Hours. Vaak was het dit weekend nat, soms een beetje, ook wel heel veel. Echt droog was het nooit. Eigenlijk was het de hele dag zeikweer, maar om races te bekijken is het wel weer heerlijk en spectaculair!

Lotussen reden er genoeg, net als veel ander moois.

In de galerij een foto-impressie van de zaterdag.

Evaluatie: Najaarsrit - 29 september

dsc 6311 nijmegen 20190929 Met de herfst in Nederland kan het twee kanten opgaan, qua weer. Indian Summer of Nat en Winderig. Bij het plannen van de Najaarsrit 2019, die we samen met Joost Römelingh hebben georganiseerd, hadden we ons gele en rode bladeren in de bomen voorgesteld die werden verlicht door die typische herfstzon, samen met kleurrijke Lotus-sportwagens die de kronkelende wegen van Nijmegen naar Someren en terug reden. Het laatste deel van die voorstelling was precies goed. Het eerste deel was dat niet.

Lees meer

Evaluatie: Slalom training Zandvoort 21 september

74211200Wat hebben we weer een plezier beleeft op deze heerlijke slalom trainingsdag in Zandvoort. Veel is er niet voor nodig, een stuk asfalt, wat water, pylonen, auto's en gezellige mensen.

We beginnen eerst met wat oefeningen die dan in de middag moeten leiden tot een echte slalom. Elke ronde proberen iets beter te rijden en een mooiere tijd neer te zetten. Uiteraard nooit zo snel als de tijd van Gaston, maar de concurrentie komt dichterbij. Dre was er gelukkig ook weer bij. Met een bijna gebroken stuur zorgt hij weer voor een heerlijk stukje amusement en beleeft iedereen veel lol aan zijn geluk. Omdat het zo'n leuk evenement is waren onze deelnemers uit België ook weer aanwezig. Helaas voor Luc rijdt zijn zoon Niels een betere tijd.

Lees meer

Evaluatie: Classic Wings & Wheels Gilze

Classic Wings and Wheels 2019Het tweejaarlijkse Classic Wings & Wheels gehouden op zaterdag 31 augustus was net als de editie 2017 zonovergoten en gevuld met een fraai gevuld programma met klassieke race en sportwagens en vliegtuigen.

In de paddock konden alle auto's goed bekeken worden en was een praatje met de coureurs en monteurs wat geanimeerd plaatsvond. De tribune langs het op de start en landingsbaan ingerichte circuit was de hele dag vol bezet met bezoekers.

Lees meer

Evaluatie: LCH Wijntrip 2019

20190720 1651141Op zaterdag 20 juli was het dan zo ver: de inaugurele wijntrip van Lotus Club Holland!  Hoewel de weergoden weinig goeds voorspelden gingen 13 clubleden de strijd met Pluvius aan en togen (veelal) met hun Lotus naar dé wijnhoofdstad van Nederland: Groesbeek.

Lees meer

Joomla SEF URLs by Artio