• Start
  • Evenementen
  • Evenement verslagen
  • Evenementen 2019

Evaluatie: LCH Wijntrip 2019

20190720 1651141Op zaterdag 20 juli was het dan zo ver: de inaugurele wijntrip van Lotus Club Holland!  Hoewel de weergoden weinig goeds voorspelden gingen 13 clubleden de strijd met Pluvius aan en togen (veelal) met hun Lotus naar dé wijnhoofdstad van Nederland: Groesbeek.

Lees meer

Evaluatie: midzomernacht rit

haraldEen dag na de echte midzomernacht op zaterdag 22 juni hebben we de midzomernachtrit gereden. De start was in Nieuwkoop bij restaurant Tijsterman en vandaar ging om 20:00 iedereen de route van ongeveer 2 uur volgen.

De finish was ook in Nieuwkoop bij De Hollandse Leeuw waar we heerlijk buiten nog even na konden praten onder het genot van een drankje.

Lees meer

Evaluatie: Spa Classic 17 t/m 19 mei

dsc 0668 spa classic 20190517Spa-Classic 2019 van 17 t/m 19 mei was als altijd weer een belevingsvol evenement met prachtige en vaak heel bijzondere racewagens. Het weer was doorgaans nog beter dan volgens het weerbericht kon worden verwacht en code geel voor de zondag was afgezien van wat miezerende regen een dag met lekker weer en zon.

Lees meer

Evaluatie: voorjaarsrit 26 mei

VoorjaarsritHet was weer een feest. Bij aankomst stond de parkeerplaats, die goed zichtbaar was door onze beachvlaggen, al helemaal vol met mooie Lotussen. Diverse mensen uit de buurt kwamen kijken naar het mooie kleurspel waarschijnlijk getriggert door hier en daar een decibelletje te veel. Na de heerlijke gebak en de verse koffie (thee) was het aanschuiven op het terras waar iedereen wel een gesprekspartner had gevonden.

Lees meer

Evaluatie: Zandvoort Trophy en Nationaal Oldtimer Festival

dsc 2436 ztrophnof 20190512Een zon overgoten maar winderig koud Circuit Zandvoort was de ambiance voor de Zandvoort Trophy die georganiseerd was samen met het Nationaal Oldtimer Festival op zaterdag 11 en zondag 12 mei.

De LCH had haar inmiddels markante clubtent op zondag neergezet en Willem had met hulp van enkele vrijwilligers zijn camper omgetoverd tot kampkeuken met koffie, koeken, fris en de zitjes om de leden en bezoekers te ontvangen. Een behoorlijke vloot Lotussen werd gedurende dag geparkeerd bij de LCH-tent net achter de Hugenholzbocht.

Lees meer

  • 1
  • 2