• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Start

Evaluatie: Lotus Winterfair

Lotus winterfairHet was echt een heel gezellige bijeenkomst. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid bij de Lotus winterfair. Op een gegeven moment stond de showroom en garage vol van mensen die gezellig stonden te kletsen en natuurlijk de mooie auto's en stalletjes van de exposanten stonden te bewonderen.

De koffiemachine van Mart heeft ook weer veel lekkere bakkies gemaakt. Voor de glühwein en warme chocolade was daardoor waarschijnlijk wat minder belangstelling.

De presentaties werden goed bezocht en leverde weer leuke informatie op. De toekomst van Lotus ziet er veelbelovend uit en volgens Willem van der Kooi wordt het zo spannend dat hij ondanks dat hij zijn pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt voorlopig in de showroom te vinden zal zijn. Wij moeten nog even wachten tot waarschijnlijk midden volgend jaar voordat hij vrij over de Lotus toekomst mag praten.

Wij gaan ons nu weer voorbereiden op de Algemene Leden Vergadering in januari waar we weer hopen op een grote opkomst.

Foto's staan weer in de galerij.

Evaluatie: Trackday Assen 22 oktober

Lotus Esprit Anita RenesDe LCH Trackday op dinsdag 22 oktober georganiseerd door Jan van Dijk in samenwerking met Van der Kooi Sportscars en de LCH was een daverend succes. Ongelooflijk dat zich 65 auto's hadden ingeschreven om op het TT-Circuit Assen hun rijvaardigheid te kunnen uitproberen. Dat het wat motregende en de zon de hele dag verstek liet gaan kon niemand deren.

Lees meer

Evaluatie: Spa Six Hours

dsc 1728Voor de 27e keer was Spa afgelopen weekend het toneel van de Spa Six Hours. Vaak was het dit weekend nat, soms een beetje, ook wel heel veel. Echt droog was het nooit. Eigenlijk was het de hele dag zeikweer, maar om races te bekijken is het wel weer heerlijk en spectaculair!

Lotussen reden er genoeg, net als veel ander moois.

In de galerij een foto-impressie van de zaterdag.

Evaluatie: Najaarsrit - 29 september

dsc 6311 nijmegen 20190929 Met de herfst in Nederland kan het twee kanten opgaan, qua weer. Indian Summer of Nat en Winderig. Bij het plannen van de Najaarsrit 2019, die we samen met Joost Römelingh hebben georganiseerd, hadden we ons gele en rode bladeren in de bomen voorgesteld die werden verlicht door die typische herfstzon, samen met kleurrijke Lotus-sportwagens die de kronkelende wegen van Nijmegen naar Someren en terug reden. Het laatste deel van die voorstelling was precies goed. Het eerste deel was dat niet.

Lees meer

Evaluatie: Slalom training Zandvoort 21 september

74211200Wat hebben we weer een plezier beleeft op deze heerlijke slalom trainingsdag in Zandvoort. Veel is er niet voor nodig, een stuk asfalt, wat water, pylonen, auto's en gezellige mensen.

We beginnen eerst met wat oefeningen die dan in de middag moeten leiden tot een echte slalom. Elke ronde proberen iets beter te rijden en een mooiere tijd neer te zetten. Uiteraard nooit zo snel als de tijd van Gaston, maar de concurrentie komt dichterbij. Dre was er gelukkig ook weer bij. Met een bijna gebroken stuur zorgt hij weer voor een heerlijk stukje amusement en beleeft iedereen veel lol aan zijn geluk. Omdat het zo'n leuk evenement is waren onze deelnemers uit België ook weer aanwezig. Helaas voor Luc rijdt zijn zoon Niels een betere tijd.

Lees meer

Evaluatie: LCH Wijntrip 2019

20190720 1651141Op zaterdag 20 juli was het dan zo ver: de inaugurele wijntrip van Lotus Club Holland!  Hoewel de weergoden weinig goeds voorspelden gingen 13 clubleden de strijd met Pluvius aan en togen (veelal) met hun Lotus naar dé wijnhoofdstad van Nederland: Groesbeek.

Lees meer

Evaluatie: Spa Classic 17 t/m 19 mei

dsc 0668 spa classic 20190517Spa-Classic 2019 van 17 t/m 19 mei was als altijd weer een belevingsvol evenement met prachtige en vaak heel bijzondere racewagens. Het weer was doorgaans nog beter dan volgens het weerbericht kon worden verwacht en code geel voor de zondag was afgezien van wat miezerende regen een dag met lekker weer en zon.

Lees meer

Evaluatie: Classic Wings & Wheels Gilze

Classic Wings and Wheels 2019Het tweejaarlijkse Classic Wings & Wheels gehouden op zaterdag 31 augustus was net als de editie 2017 zonovergoten en gevuld met een fraai gevuld programma met klassieke race en sportwagens en vliegtuigen.

In de paddock konden alle auto's goed bekeken worden en was een praatje met de coureurs en monteurs wat geanimeerd plaatsvond. De tribune langs het op de start en landingsbaan ingerichte circuit was de hele dag vol bezet met bezoekers.

Lees meer

Evaluatie: midzomernacht rit

haraldEen dag na de echte midzomernacht op zaterdag 22 juni hebben we de midzomernachtrit gereden. De start was in Nieuwkoop bij restaurant Tijsterman en vandaar ging om 20:00 iedereen de route van ongeveer 2 uur volgen.

De finish was ook in Nieuwkoop bij De Hollandse Leeuw waar we heerlijk buiten nog even na konden praten onder het genot van een drankje.

Lees meer

Evaluatie: voorjaarsrit 26 mei

VoorjaarsritHet was weer een feest. Bij aankomst stond de parkeerplaats, die goed zichtbaar was door onze beachvlaggen, al helemaal vol met mooie Lotussen. Diverse mensen uit de buurt kwamen kijken naar het mooie kleurspel waarschijnlijk getriggert door hier en daar een decibelletje te veel. Na de heerlijke gebak en de verse koffie (thee) was het aanschuiven op het terras waar iedereen wel een gesprekspartner had gevonden.

Lees meer

  • 1
  • 2