• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Maarten Memorial - 19 juli

Maarten MemorialDit jaar is de Maarten Memorial eerder in het jaar dus er kunnen meer Lotus eigenaren meedoen aan dit evenement. De Maarten Memorial is ter nagedachtenis aan Maarten van Sten en ten gunste van de Daniel den Hoed kliniek die onderzoek verricht naar kanker.

Patiënten maar ook maatjes en verzorgende worden op deze dag getrakteerd op een geweldige avontuur die ze even doen vergeten dat ze ziek zijn. Als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat het de organisatie van de Maarten Memorial al vele jaren is gelukt. Ze hebben ook al een aanzienlijk financiële bijgedragen geleverd aan het onderzoek.

De Daniel den Hoed kliniek heeft zelfs een Maarten van Sten laboratorium.

Maar jouw enthousiasme en Lotus is nodig om alles mogelijk te maken, dus hou deze site of www.maartenmemorial.com in de gaten zodat je je direct kan inschrijven en beginnen met donaties.

Evaluatie: British Cars & Lifestyle

British Cars & Lifestyle Lotus showDit weekend heeft Lotus Club Holland weer acte de présence gegeven op de British Cars & Lifestyle beurs in Rosmalen.

Wederom een succesvol weekend met vele bezoekers die natuurlijk ook erg geïnteresseerd waren in Lotus. Carl van Reekum, Bauke Kooistra, Maarten van Helden en Willem van der Kooi hadden een/hun wagen beschikbaar gesteld voor de presentatie. Vele leden kwamen langs voor een frisje of kop koffie en natuurlijk voor een lekkere koek. Vandaag om 18:30 stonden de auto's weer op de weg en is Willem van der Meijden weer onderweg met zijn camper en daarachter de Esprit van Bauke om deze terug te brengen naar Friesland om vanavond om 01:00 weer thuis te zijn. Een weekend die vrijdag al vroeg begon.

Volgend jaar willen we weer maar dan is er echt meer hulp van de leden nodig. Misschien mag jij dan wel een fantastisch mooie Evora weer terugrijden naar van der Kooi in Houten. 

Evora van Gales

Voor mij en Bauke was dat de kers op de pudding. Wat een fantastisch wagen die origineel van de CEO (Gales) van Lotus was. Het staat te koop voor ongeveer €149.000 bij Willem van der Kooi.

De foto's van onze vaste fotograaf Henri staan in de galerij.

 

Evaluatie: Algemene Leden vergadering 2018

Healey museumHet was een zeer gezellig leden vergadering op een prachtige locatie. Er zijn weer diverse leden in het zonnetje gezet en er waren zelfs deze keer leden die het bestuur in het zonnetje zette.

Helaas heeft Ronald Ringma het bestuur verlaten maar hij heeft aangegeven nog steeds als ere-lid beschikbaar te zijn voor diverse evenementen en artikelen in Lotus Letters. 

Er zijn zelfs leden die werken aan een commissie Sports & Travel dus er zal veel te doen zijn. Ook Siegfried Hermann is helemaal uit Duitsland overgekomen om zijn ideeën voor evenement met betrekking tot 70-jaar Lotus en de 50e sterfdag van Jim Clark te delen met de leden.

De foto's van Henri zijn in de galerij te vinden en natuurlijk komt er een uitgebreid verhaal in Lotus Letters. Het is fijn dat er zoveel leden op dit evenement komen.