• Start
  • Evenementen
  • Evenement verslagen
  • Evenementen 2017

Evaluatie: Auto Motor Klassiek - 29/30 april

 DSC0087 HZT 30 4 2017De Historic Zandvoort Trophy (AMK) was weer een mooi evenement met fraai weer en veel bezoekers op zondag. Ook de LCH was goed vertegenwoordigd met veel Lotus sportwagens en deze keer zelfs drie Esprit's.

Bijzonder was de strijd tussen Jos en Bob Stevens en een op wat achterstand rijdende Duitse Elan-rijder. Jos lag eindelijk weer eens op kop toen een trage Bizzerini roet in het eten gooide en Bob alsnog het gaatje benutte om toe te slaan.

Lees meer

Evaluatie: ledenvergadering

Ledenvergadering 2017Zelfs een ledenvergadering wordt tegenwoordig goed bezocht. Maar liefst 50 leden hadden zich ingeschreven om mee te denken over wat er dit jaar allemaal moet gaan gebeuren. Een speciaal jaar want we bestaan als club 40-jaar. Een mooie gelegenheid om dit ook speciaal te gaan vieren op 26 augustus. Na de ledenvergadering was er een lekkere lunch en was iedereen welkom in de museum/showroom van Classic Park te Boxtel.

Het verslag van de ledenvergadering wordt gepubliceerd in het februari nummer van Lotus Letters. Alvast bedankt voor de aanwezigheid en het meedenken en meedoen aan de evenementen in 2017.

Foto's van Henri zijn te vinden in de galerij.