• Start
  • Evenementen
  • Evenement verslagen
  • Evenementen 2017

Evaluatie: Spa Summer Classic

dsc 0137Afgelopen weekend werd op het circuit van Spa-Francorchamps de jaarlijkse Spa Summer Classic verreden.

De Spa Summer Classic wordt door dezelfde organisator georganiseerd als de Spa Six Hours en legt de nadruk meer op youngtimers dan op oldtimers.
In de fotogalerij kun je een impressie zien.

Evaluatie: British Cars Jumble

British Cars JumbleHet vertrouwde Lido Park in Waalwijk was dit jaar verruild voor de beboste parkeerveldjes op het voormalige Land van Ooit in Nieuwkuijk. Het regende met vlagen flink ofschoon het qua temperatuur heel dragelijk was. Maar tussen de buien door werd het gaandeweg lichter en iets warmer. Meteen viel op dat de organisatie als los zand aan elkaar hing want niemand die je vroeg waar we heen moesten gaf eenzelfde antwoord.

Lees meer

Evaluatie: voorjaarsrit 28 mei 2017, genieten in de Brabantse zon.

TourritGeweldig, in één woord. Vanaf 9 uur kwamen de deelnemers aan bij Café Vingerhoeds tussen Oirschot en Boxtel. Natuurlijk eerst koffie of thee en een stukje Brabants gebak. Alle betalingen waren vooraf bij inschrijving via de website al geregeld waardoor de registratie soepel en snel verliep.

Deze keer voor ieder stel deelnemers zelfs een goodie-bag met daarin uiteraard het routeboek en de puzzel, naar ook mooi promotiemateriaal van Bavaria, de gemeentes Grave, Cuijk en Lieshout en een sleutelhanger of magneet met leuke klompjes.

Lees meer

Evaluatie: voorjaarsrit ervaren door Henri

TourritDe LCH-voorjaarsrit was een daverend succes met 46 deelnemende auto's en enthousiaste deelnemers. Een paar buitjes op weg naar het startpunt is een enkeling overkomen maar de dag werd al snel prachtig en warm. De ontvangst was op zijn Brabants met heerlijk gebak en koffie en een enthousiasmerende opening door Jack en Ankie Enters bij café Vingerhoeds in Oirschot.

Lees meer

Evaluatie: Spa-Classic

SPA Classics - Banner van Henri Spa-Classic 2017 vond plaats van 19 t/m 21 mei. Het historische raceweekend begon met bakken regen en ik had geboekt voor de eerste sessie vrij rijden om daarna beschikbaar te zijn voor het fotograferen van de verschillende raceklassen. Edwin Heemskerk was helemaal uit Oostenrijk-Voralberg komen rijden met zijn nieuwe Elise Cup 220 in pearl black en JPS uitvoering. Als voormalig Donkervoort-rijder had hij drie Donkervoort-rijders in zijn acceleratiespoor meegenomen. De publiciteit voor Spa-Classic via de website van de LCH heeft goed gewerkt want ook op enkele andere fora is er aandacht aan besteed en leverde een enthousiaste Elise rijder op die zich op zondag meldde.

Lees meer