• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2017

Evaluatie: Najaarsrit 24 september: Van de mist in de zon

Najaarsrit startpuntZondagmorgen, de mist hangt in Epe, en vanaf 9 uur komen de eerste deelnemers aan bij restaurant De Veldhoeve. De meesten zijn “open” gekomen, dik ingepakt met winterjassen, petten en mutsen en Gosse heeft zelfs de helm op als hij aankomt. De koffie is gezet, het gebak staat klaar, en langzaam aan loopt het vol, er ontstaat een gezellige drukte. Deze keer hebben Annemieke en Ruud de Ridder de route uitgezet. Na een korte inleiding door Ruud worden de vrijwaringen getekend en de routeboeken uitgedeeld.

Lees meer

Spa Six hours

Spa six hoursStefan Kivits is weer naar de Spa Six Hours geweest en heeft weer veel mooie foto's gemaakt van dit evenement waar ook veel (klassieke) Lotussen meedoen. 

De foto's zijn opgenomen in de galerij.

Misschien volgend jaar toch eens in je agenda opnemen om naar toe te gaan?

 

Evaluatie: Historic Grand Prix - zaterdag

Historic Grand PrixDe zesde editie van de Historische GP Zandvoort stond in het teken van Lotus omdat 50 jaar geleden Jim Clark de GP van Zandvoort won met de net nieuwe Lotus 49. Op donderdagochtend werd deze racewagen net als 50 jaar geleden vanaf garage Davids (nu Dirk van den Broek) door de binnenstad naar het circuit gereden waarvan filmpjes op Facebook en YouTube te zien zijn.

Lees meer

Evaluatie: Classis Wings and Wheels - LCH 40 jaar

 d8c4545 cww 26 8 17Zoveel Lotussen op één evenement is in Nederland nog niet eerder vertoond. Dat de LCH-haar 40-jarige bestaan zo groots heeft kunnen vieren als gast bij Classic Wings & Wheels gaf ons feestje extra glans. De zonovergoten dag kon eigenlijk al niet meer stuk maar als je dan ook nog zo goed verzorgd wordt met alle mogelijke drankjes, hapjes, espresso of cappuccino en je ziet ziet allemaal vrolijke gezichten dan is de dag op voorhand geslaagd. We mochten veel buitenlandse gasten ontvangen uit in elk geval België, Luxemburg, Duitsland en Engeland. Op de vliegbasis Gilze-Rijen stond onze bekende LCH-clubtent voor de ontvangst van onze gasten.

Lees meer

Evaluatie: 40 jaar Lotus Club Holland

Lotus everywhereDe enthousiaste berichten blijven binnenstromen. Gisteren kwamen al vele mensen langs om even te bedanken voor de fijne dag die ze gehad hadden. Nu zien we in de WhatsApp groep en Facebook ook nog bedankjes. We kijken terug op een zeer geslaagde viering van ons 40 jarig bestaan en zijn blij dat we het hebben kunnen vieren tijdens het luxe evenement Classic Wings and Wheels. Na afloop heeft de club namens de leden nog een cheque kunnen overhandigen van 2000 euro voor het goede doel. Meer berichten zullen nog volgen.

De foto's van Henri, Ronald en Stefan staan in de galerij.
Andre Vink heeft een share aangemaakt waar iedereen z'n foto's kan plaatsen op: cloudstore.dotone.nl (Wachtwoord is: LCHapdfWaW)