• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Start

Evaluatie: Schloss Dyck

Schloss DyckDeze keer op aanraden van clubleden ook maar eens naar Schloss Dyck gereden op zondag 6 augustus en dat was zonder meer de moeite waard. De toerit betekende lang in de file staan in de brandende zon buiten het landgoed. Voor een aantal auto's was dat teveel en stond menigeen met pech langs de weg.

Eenmaal op het terrein zoeken naar het juiste vak tussen de eindeloze bamboo-percelen. Het terrein is enorm groot en als je alles goed wil bekijken dan is een dag eigenlijk net te weinig.

Lees meer

Evaluatie: Nationaal Oldtimer Festival

Olie lekkage verhelpenHet was maar goed dat de LCH op zaterdag nog niet op Circuit Zandvoort was want de regen kwam met bakken naar beneden en het woei hard.

Zondag was daarentegen een prachtige dag en de clubleden kwamen dan ook in grote getale opdagen met hun Lotus. Jammer dat Willem met zijn camper al snel weg moest en wij daardoor de bekende LCH-tent misten maar ook de koffie, drankjes, koeken, broodjes en andere lekkernijen misten.

Lees meer

Evaluatie: LOT te Zandvoort

Lotus on TrackHet was een druk weekend en waar anderen kozen voor de slalom op zaterdag was ik voor het eerst aanwezig bij Lotus-On-Track (LOT) maar alleen om een fotoverslag te maken. Ongekende drukte met veel Elises, Exiges, Exige S, Europa's twee Evora's, een 2Eleven, een paar Westfields en een Caterham en ook een behoorlijk aantal Opel Speedster, en een paar losrijdende vreemdelingen zoals een KTM. Opvallend dat zoveel Engelsen voor een dag overkomen om à raison van €.290 een hele dag te kunnen rijden op het legendarische Circuit Zandvoort.

Lees meer

Evaluatie: Slalom circuit park Zandvoort

Slalom ZandvoortOp 15 juli hadden we weer de succesformule Slalommen op de parkeerplaats bij circuit park Zandvoort. Een grote opkomst van 21 deelnemers, niet teveel wagens zodat er veel gereden kan worden.

In de ochtend was het oefenen op remmen tussen de pilionen, daarna driften om pilonnen en dan een kleine slalom oefening. Na de voortreffelijke lunch was een grote slalom uitgezet. Hier kon alles wat in de ochtend geleerd was weer in de praktijk gebracht worden en je zag dat de rijstijl verbeterd werd. Wederom heeft Gaston gewonnen maar er komt concurrentie.

Foto's van Coen Klaas staan in de galerij.
Hieronder de uitslag.

Lees meer

Evaluatie: Spa Summer Classic

dsc 0137Afgelopen weekend werd op het circuit van Spa-Francorchamps de jaarlijkse Spa Summer Classic verreden.

De Spa Summer Classic wordt door dezelfde organisator georganiseerd als de Spa Six Hours en legt de nadruk meer op youngtimers dan op oldtimers.
In de fotogalerij kun je een impressie zien.