• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2014

Evaluatie: Great British 4 mei

Great BritishEen zonovergoten Circuit Park Zandvoort was zondag 4 mei het decor voor Great British. Het was minder fris dan de zaterdag ervoor toen de Historisch Zandvoort Trophy werd verreden georganiseerd door de HARC en CPZ. In de loop van de zondag kwamen veel bezoekers naar het circuit en de LCH stand in paddock 14 had dan ook veel belangstelling van clubleden en bezoekers.

Het is altijd even zoeken waar de LCH zich bevindt maar met de grote aantallen Lotussen waren het uiteindelijk goed zichtbaar. Gezellige drukte met veel gesprekken over de auto's en de bijzonderheden, de koffie en stroopwafels zijn intussen het handelsmerk van de LCH in heel Europa. Tijdens de middagpauze werden weer de belegde broodjes geserveerd door Willem, Ronald en Olav.

Lees meer

Evaluatie: Dutch Super Car Challenge

DSC-CPZ 21-4-2014Cor Euser die dit Paas-weekend de wedstrijden van de Dutch Super Car Challenge powered by Pirelli alleen moest rijden, dus zonder een 2e rijder, was op zaterdag al de snelste en pakte zodoende de pole-position. Het geluk was niet met hem want bij de start sloeg de motor niet aan!? Wat bleek een niet goed zittende stekker in een kabelboom onder de vloerplaat leek verbinding te hebben maar die zat toch niet goed.

Vandaag nam Cor Euser groots revanche na een spannende race. Hij moest vanuit het middenveld op plaats 16 starten maar dat is voor Cor een uitdaging die hij maar al te graag aangaat.

Lees meer

Evaluatie: Jim Clark Revival [UPDATE]

Hockenheim-JCR 12-4-2014 DSC0979De Jim Clark Revival gehouden van 11 t/m 13 april 2014 stond dit jaar weer in het teken om de recordpoging te doen om tenminste 426 Lotus sportwagens op het circuit te krijgen en die poging is NIET geslaagd. Er kwamen ruim 300 Lotus wagens op het circuit maar dus lang niet genoeg om het oude record te breken. Het enorme aantal Lotus sportwagens betekende wel dat men in groepen het circuit opreed, een indrukwekkend gezicht.

Het weekend had op vrijdag een abrupt einde om 17.00 uur nadat de bekende 64-jarige coureur dr. Albert Fleming die de eerste presentaties ooit van Top Gear deed, jammerlijk om het leven. Op het rechte eind kreeg hij een lekke band en ging op volle snelheid over de kop.

Lees meer

Evaluatie: Eerste pub meet Zuid

De eerste pub meet zuid was leuk bezocht door onze leden uit het Zuiden. Er waren zo te zien niet alleen Elises

Pub Meet Zuid Pub Meet Zuid Pub Meet Zuid

 

 

 

 

 Dankzij Bob een aantal foto's van de eerste Pub meet Zuid.