• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2013

Evaluatie: Great British, Zandvoort 12 mei 2013

Great BritishAls je betrokken bent bij het organiseren van een evenement, dan maak je niet alles mee wat er gebeurt. klinkt raar, maar heeft alles te maken met de bezigheden ter plekke. Toch een korte impressie:

Een Lotus Club Holland bijeenkomst met maar liefst 34 ingeschreven Lotussen! Een behoorklijke opkomst, al is het als percentage van ons ledenbestand niet echt veel. We mochten leden begroeten met auto's uit vervlogen tijden tot en met nu, een redelijk goed beeld van de auto's die Lotus bij het publiek bekend hebben gemaakt, al ontbraken er een aantal types.

Lees meer

Hockenheim Historic

HockenheimVoor het eerst naar Hockenheim Historic ofwel Jim Clark Revival. Het was vrij koud en bewolkt op zaterdag maar zondag werd het al wat warmer. Wat een sfeer daar op Hockenheim en veel deelnemers uit Duitsland, Engeland, Frankrijk, België maar vooral heel veel Nederlanders. Helaas ging ik net even pauseren tot de NK HTGT ging rijden waardoor ik Jos Stevens en zijn zoon in een TR4, Gerrit Jan van Leenen en Bert du Toy van Hees niet heb zien rijden. Bert baalde een beetje dat zijn Elite door te laat aangeleverde of net nog niet passende onderdelen nog niet race-klaar was.

Lees meer

Evaluatie: VanSTEN seizoen start 13 april

VanSTEN seizoen opening 13 aprilTe lang moesten wij onze Lotus auto's op stal laten vanwege het uitzonderlijk lang aanhoudende winterse weer. Zaterdag 13 april waren de goden ons gunstig gezind want eindelijk scheen de zon en begon het lekker warm te worden.

Een flinke vloot Lotus sportwagens trok naar Den Hoorn om elkaar bij te praten en te laten zien dat onze Lotus sportwagens weer klaar zijn voor het seizoen. De gevarieerde opkomst bestond uit Elises, een M100, een Esprit en Evora maar ook een fraaie 2Eleven die van binnen en van buiten bekeken werd (en bewonderd). De gastvrijheid bij VanSTEN werd als altijd aangevuld met koffie, soesjes, en broodjes met worst. Zie verder de foto's in de fotogalerij.

Nieuwe matten in het vooronder

Nieuwe "Supercharge Your Weekend" mattenOok ik was op het "Supercharge Your Weekend" evenement van "Van der Kooi Sportscars" met m'n Elise 111R. Als kadootje kregen de bezoekers wat leuks mee en de Elise rijders in het bijzonder. Een mooie matten set. 

Maar buiten deze matten set waren er ook leuke dingen te doen en hele mooie wagens te zien (en zelfs in meerijden was mogelijk).

Hierbij namens Lotus Club Holland en namens de andere aanwezige een "hartelijk dank" aan "Van der Kooi Sportscars" voor dit geslaagde weekend.

Evaluatie: Supercharge Your Weekend

Exige V6Het weekend van 13/14 april had van der Kooi Sportscars het "Supercharge Your Weekend" evenement georganiseerd. Iedereen was natuurlijk uitgenodigd en uit de omkomst bleek wel dat vele gehoor hadden gegeven aan deze leuke start van weer een nieuw seizoen van autoplezier.

Het plezier was zeker te zien op de gezichten van de mensen die onder leiding van Jan van der Kooi een stukje mee konden rijden in de Exige met de supercharged V6 motor. Gaston kon er niet over uit hoe geweldig die wagen reed en was onder de indruk van de trekkracht die maar niet bleek op te houden.

Lees meer