Slalom 10 maart

ArendRutgersHet was een rustige dag qua deelnemers bij Wimedo op zaterdag 10 maart. Twee lotussen gaven acte de presence, en daarnaast enkele sevens van verschillend pluimage. Er was een behoorlijk technische baan uitgezet, en door de motregen in de ochtend werden er in de middag pas snelle tijden neergezet toen de baan langzaam opdroogde. Een Caterham (Peter vd Wetering) pakte de eerste prijs in klasse X2, gevolgd door de Elise S1 van Arend Rutgers. Waldek van Dijk en zijn zoon Lorenzo verschenen met hun witte Elise S2 in klasse X1 (standaard). Wegens een kapotte koelslang moesten zij vroegtijdig weer naar huis (gelukkig niet ver). Lorenzo wist toch nog de eerste prijs in klasse X1 in de wacht te slepen. Al met al weer een dag met veel plezier, volgende keer komt er weer een snelle baan dus komt allen!.

tijden: Arend Rutgers 00:57:50, Lorenzo van Dijk 01:06:73, Waldek van Dijk 01:08:11

Evaluatie: Auto Retro Brugge

Auto Retro BruggeDe poster was fraai gemaakt en zeer hoopgevend met de nadruk op 60-jaar Lotus. Eenmaal binnen in de origineel oude expo-hal was er een gezellig drukke sfeer en de typische lucht van Brusselse wafels.

Lees meer

Evaluatie MECC - IC&TM

Lotus EuropaVictor en Bob zijn naar  de IC&TM in het Mecc geweest. Dit jaar weer meer Lotussen dan vorig jaar. Een verse net gespoten "JPS" Europa met een mooi origineel interieur. Zag er erg gelikt uit. Waar deze aan de buitenkant ongelooflijk glanzend nieuw was, was het interieur nog origineel oud leder, dat vond ik persoonlijk erg mooi daar tegenwoordig veel oudjes met van dat nieuwe strakke leder wordt uitgerust bij de restauratie. Verder een mooie Elite in het blauw, een gele Elise S1 (waarbij niet vermeld werd dat het hier een ombouw betrof wat door het niet geweldig passende dashboard en de mijlenteller verraden werd), een Elise S2 en een Exige S2.

Lees meer

GP Elite Season Preview 2012

GP-EliteDe GP Elite Season Preview 2012 is inmiddels alweer en tijdje geleden. Er is nu beeldmateriaal (foto’s en film) beschikbaar van dit zeer druk bezochte evenement. 

Klik op de volgende links om het toch nog digitaal te kunnen ervaren. En meteen de mogelijkheid het aan familie en vrienden te kunnen laten zien. Op deze manier kunnen zij ook ervaren hoe leuk het is om deel te nemen aan GP Elite evenementen.

Video Season Preview  -   Foto’s Season Preview

Om een goed beeld te krijgen waar jouw interesse naar uit gaat in 2012, heeft GP-Elite een onlineformulier samengesteld. Zo kunnen ze je gericht op de hoogte houden.

Klik hierom naar het online formulier te gaan. Invullen is zo gebeurd.

Hopelijk tot op één van de trainingen!
Met een sportieve groet,
Marc Schipper