• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2012

Evaluatie: Slalom 21 april

KrchtvoerMoet het droog zijn om te slalommen? Helemaal niet, als het regent kun je namelijk prima je wagenbeheersing oefenen en bij lage(re) snelheid glibberen en glijden.

Natuurlijk zet je geen wereldtijden, maar je rijdt alleen tegen jezelf, toch? Het was relatief rustig bij Wimedo en diegenen die er waren hebben zich lekker kunnen uitleven. Uiteindelijk werd het nog droog ook. En de broodjes bal waren weer erg lekker!

LCH-meeting op CPZ

VanStenDNRT14042012 DSC3573 resizeDe 1e echte voorjaarsmeeting van LCH-West vindt doorgaans plaats bij VanSTEN in Den Hoorn. Bob Roozenburg racet met zijn zilver metallic Elise S1 op o.m. Zandvoort en zijn wagen wordt onderhouden door VanSTEN. Het besluit om de clubmeeting dan maar op Circuit Park Zandvoort (CPZ in de wandelgang) te houden lokte een flink aantal leden met hun Lotus in voorjaarstenue dus open. Bob Roozenburg maakte er een echt feest van want hij was die dag ook jarig en dat werd gevierd.

Lees meer

Evaluatie: Paasraces

20120407 Dutch GTDe vorig jaar zo opvallende witte Evorta GT4 is voor het seizoen 2012 'gewrapped' in carbonlook wat de auto meer intimiderend maakt. Omdat Marcos niet meer bestaat en de Lotus Evora nu prominent op de voorgrond staat is de naam Marcos Racing International veranderd in Cor Euser racing. De inmiddels opgedane ervaring met de afstelling heeft zich bewezen want Cor Euser reed zich in de 1e Dutch GT-kwalificatie van het seizoen naar een prima uitgangspositie.

Lees meer

Evaluatie: slalom 31 maart

ArendRutgersDe slalom van 31 maart is bezocht door 5 leden en die hebben het erg naar hun zin gehad. Er zijn ook weer bekers gewonnen. Ronald van Veen en Edwin Dijkshoorn kwamen aan de start met Elises, Ronald heeft de X-1 klasse gewonnen. Verder Ewout Zandvliet (Fiat Punto...),  Hans van Loenen (Caterham circuitracer) en Jan-Bart in zijn Seven S3B.

Natuurlijk hebben ze naast de slalom ook genoten van het broodje bal met fris. De volgende slalom is op 21 april en dan is Arend er weer voor de coaching.

Race 1 Australië: eerste slag voor Button!

Het seizoen 2012 is eindelijk weer van start, met zoals elk seizoen weer een aantal veranderingen.

Vanaf dit seizoen is de off throttle blown diffuser verboden. Met dit systeem konden de uitlaatgassen gebruikt worden om de aerodynamica te beïnvloeden. Red Bull had hiervan erg veel voordeel en heeft een rol gespeeld in het binnenhalen van het kampioenschap.

Lees meer