• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2012

Evaluatie: Goodwood 2012

Goodwood Lotus Center pieceOp het Goodwood Festival of Speed stond dit jaar volop Lotus in de picture. Het Center Piece kunstwerk was werkelijk heel bijzonder. Ik hoorde van diverse dat dit het mooiste kunstwerk was van de afgelopen jaren. 

Een uitgebreid verslag van drie dagen Goodwood kan je terug vinden in de volgende Lotus Letters.

Drie dagen die elke dag weer wat anders lieten zien en die elke dag weer een feest waren.

Lees meer

Evaluatie: British Autojumble Waalwijk

British Autojumble 24062012 DSC6987Nat, koud, veel paraplu's en relatief weinig bezoekers en merkenclubs in vergelijking tot andere jaren.

Een meeting voor echte liefhebbers en die waren er dan ook wel maar korter dan gewenst. Willem van der Meijden had zijn camper meegenomen en de bekende Lotustent. Samen met Ronald Ringma zorgden zij voor de gastvrijheid met koffie, gebak, kaas en de nodige films om ons te vermaken. Zelfs aan opklapbare fauteuils was gedacht de clubleden die wel gekomen zijn werden zeer gastvrij onthaald.

Lees meer

Evaluatie: SPA Classic

DSC 3780Stefan Kivits is naar de SPA Classic geweest op het circuit van Francorchamps. Met een goed gevuld programma was er genoeg te zien. Het aantal Lotussen was beperkt, maar er waren er wel een paar bijzondere bij, zoals een Lotus 26 R Shapecraft uit 1965 en een Lotus mk 9 uit 1955.
Het aantal formule 1-auto's viel een beetje tegen, maar de Group C-auto's maakte veel goed.
De foto's in de galerij geven een impressie van het event.

Evaluatie: Great British 20 mei

Great British CPZ 20052012 DSC4707We hebben het al van vele leden mogen horen dat het weer een geweldig LCH evenement was. Deze keer met als extra een 35-jaar LCH gebakje, vrij rijden op het circuit, een lunch en een borreltje. Maar daarnaast stond de Elan ook nog eens extra in de spotlights vanwege haar 50 jarige bestaan. Uiteraard is er weer een mooi verslag terug te vinden in LotusLetters. Maar nu kan je nog even nagenieten van de foto's in de galerij van Henri van Gelder en Frank Splinter.

Evaluatie: Voorjaarsrit 13 mei [UPDATE]

Winnaars van deze ritAfgelopen zondag was het zover, de zon scheen en er waren 30 leden die zich hadden aangemeld voor de voorjaarsrit. Met het route boek voor de neus starten de teams om ongeveer 11:00 de ochtendrit. Om 13:00 uur was iedereen aangekomen in het cultureel erfgoed Schokland waar de lunch werd geserveerd. Om 14:00 was iedereen weer weg voor het middaggedeelte van de rit.

Rond 16:00 was iedereen weer in Almere bij de eindbestemming. Daar werden de vragen gecontroleerd en de punten opgeteld.

Lees meer