Evaluatie: Donington

De club stand in een nieuw jasjeDe jaarlijkse Club Lotus Show was weer terug op Donington in de vertrouwde hal. Zaterdagochtend voor het eerst meegereden in de traditionele Elan M100 optocht vanaf het bekende benzinestation aan de M1 naar Donington, het moeten er 60 of meer zijn geweest. Onze LCH had voor de gelegenheid niet de bekende Lotustent meegenomen maar een geheel nieuw aanspreken billboard. Olav Glasius en zijn vrouw Marlies waren als altijd de gastheer en gastvrouw terwijl Ronald Ringma hen bijstond. Toch wel even wennen dat Piet Walraven en zijn vrouw Bep er niet meer bij te zijn.

Lees meer

Evaluatie: Slalom 20 augustus

Eerst theorie en dan achter het stuurDe schoolbank was goed gevuld om van Arend te horen hoe dat slalommen nu echt moet. Op de circuit kon na deze theoretisch bagage geleerd worden dat wagenbeheersing niet in alle gevallen erg eenvouig is. Iedereen had veel lol en daar gaat het natuurlijk om op deze workshop. De volgende workshop wordt verwacht op 30 oktober.

De foto's zijn hier te vinden

Lees meer

Evaluatie: Met 5x Lotus de 1000 Miglia

Mille Miglia met LotusVorig jaar hadden ze het elkaar al beloofd dat de volgende trip de Mille Miglia zou worden. Het verslag van deze rit met mooie foto's zijn terug te vinden in de volgende Lotus Letters. Om alvast even in de stemming te komen hierbij alvast een foto van de hoofdrolspelers.

Evaluatie: British Car Jumble Waalwijk

DSC7556Een aanvankelijk bewolkte maar broeierige warme zondag lokte weer erg veel klassiekers met hun berijders naar het Tivolipark in Waalwijk. De oorspronkelijk door de MG-club georganiseerde meeting in een prachtig park is sinds een aantal jaren uitgegroeid tot de Britsh Car Jumble. Je kunt het bijna vergelijken met een kleinschalige Beaulieu Autojumble maar voor Nederlandse begrippen een breed opgezet evenement voor liefhebbers van Britse klassiekers. Ook dit jaar waren vertegenwoordigd de MG's, Triumphs, Jaguars, BMC's met Austin, Morris, Riley en de Mini vanzelfsprekend, maar ook de Austin Healey's, Armstrong Siddenley, Jensen, en ook Lotus Club Holland was goed vertegenwoordigd met alle types. De LCH-tent was meteen een blikvanger maar hoefde deze keer niet te dienen tegen de regen want het werd uiteindelijk een warme zonnige dag. Eten en drinken was er volop en de onderdelen, tijdschriften, badges, modelauto's tot reiskoffers aan toe kregen veel belangstelling.

Meer foto's van Henri in de galerij.

Foto verslag Spa Euro Race

DSC_8581Stefan is op reis geweest en heeft een paar mooie foto's voor ons meegenomen van een natte Spa Euro Race van afgelopen zaterdag, met ondermeer de Dutch Supercar Challenge en de formule 2.

De foto's kan je vinden in de galerij.