• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2011

Evaluatie: Ruilbeurs

Ruilbeurs bij VanSTENEen zon overgoten zaterdag bracht velen ertoe hun Lotus-bolide zonder dak naar VanSTEN te rijden en gebruikte of nieuwe spullen te koop aan te bieden. De ambiance was gewoon perfect want waar heb je een clubbijeenkomst die altijd begint met koffie, soesjes, spekjes. Deze keer waren er ook stroopwafels bij de Elise-shop terwijl Marco een bijzondere zelfgemaakte cake had meegenomen. Bijzonder was dat er deze keer wel 4 nieuwe Evora's waren te zien zoals die van André van der Mout en Jan de Jong en ons Vlaamse duo Eric en Rudi en hun partners Bernadette en  Annie, die nu met een rode een een parelmoer witte Evora door Benelux en verder toeren.

Lees meer

Evaluatie: Renault/Lotus Slalom 30 oktober

De winnaarsOok dit was weer een heel leuk evenement. In het begin was de slalom even te simpel uitgezet maar met het verzetten van de pylonen kwam de uitdaging er al gauw in. De groep was verdeeld in twee teams. Het ene team werd onder de vakkundige leiding van ProDrive de slalom ingestuurd. Het andere team werd gecoacht door het enthousiaste team Jan-Bart en Ruud.

Al gauw pakte Ruud de stopwatch om elke ronde de tijd door te kunnen geven en met veel proberen werden deze ook steeds beter.

Lees meer

Evaluatie: Najaarsrit 2011

Patrick's eerste Lotus ritEen LCH sluitingstocht gestart en geëindigd in Breda met een uitzwaai naar de Belgische Kempen komt niet zo vaak voor. Voor de zuiderlingen en Belgische vrienden nog meer aanleiding mee te doen. Totaal deden 20 equipes mee met de start bij Restaurant de Boschwachter in de bossen rond Breda. Het was zwaar bewolkt maar de gehele ochtendrit bleef het zo goed als droog met vooral in het tweede deel na de lunch wat regen onderweg dus de daken bleven deze keer gesloten.

Lees meer

Spa Six Hours 2011

DSC_1217Onze rijdende report Stefan Kivits is weer naar de Spa Six Hours geweest en heeft genoten van dit fantastische evenement.

Doormiddel van de foto's van Stefan kan je ook een beetje de sfeer opsnuiven.

Zie meer foto's in de galerij.

Evaluatie: Avondrit 3 september

Finish in het donkerOp de mooiste zomeravond van het jaar vond de eerste LCH-avondrit plaats. Zo’n 20 Lotusssen en 2 MG’s verzamelden zich in Zevenhuizen waar bij La Baraque een prima buffet geserveerd werd. Om 20:00 werd de eerste equipe losgelaten voor een bol-pijl rit over zo’n 130 kilometer door de Krimpener- en Lopikerwaard. Om 22:45 arriveerden de eerste deelnemers bij het eindpunt, De Loet in Lekkerkerk. Daar was het ondanks het late uur nog prima toeven op het terras met een koel drankje.

 

Lees meer