• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2010

Evaluatie: M100 20th dag op 8 mei

M100-20th-Maasland-Waterkering-8-5-2010__DSC8258Op zaterdag 8 mei kwamen uiteindelijk 9 Elans naar de jubileumdag van de M100. Geveld door een flinke griep moesten onze Vlaamse vrienden op de valreep verstek laten gaan en anderen hadden de Elan nog niet rijvaardig. Leuk dat er ook zo maar Lotus-enthousiasten kwamen binnenlopen die vol enthousiasme ergens instapten om deze dag mee te maken.

Lees meer

Verslag: Junior Lotus Team

DSC_0081Het weekend van 1 mei is Stefan Kivits naar de Renault World Series geweest en heeft daar een aantal leuke plaatjes gemaakt van het Junior Lotus Team.

De plaatjes zijn leuker dan de uitslagen, want in de 2 races van het weekend hebben ze het niet zo heel erg goed gedaan.

Lees meer

Evaluatie: voorjaarsrit 25 april

LCH rally Rockanje 25-4-2010_DSC7986_2451resizeDe zeer geslaagde voorjaarsrit in de omgeving Rockanje en later richting Klundert telde 28 goed bezette Lotus sportwagens waaronder de Eleven van Willem van der Meijden De Vlaamse vrienden Eric Vandersteene en Rudy Borra waren met de Lotus Elise 25 in Jim Clark uitvoering weer vanuit Oostende gekomen. Frans van de Poel had zijn inmiddels 5-jarige zoon Philip als bijrijder in een schitterende unieke Lotus outfit vanuit Middelburg aan boord. De door Louis en Piet uitgezette rit ging door een voor de meesten van ons onbekend landschap met veel weidse blikken. De zon liet achter de sluierbewolking net even verstek gaan maar dat maakte het rijden met open kap zeer aangenaam zonder te verbranden en het was toch lekker warm. De start en lunch vonden plaats in Café-Restarant "t Golfje" en wij eindigden in hartje Willemstad bij "de Rosmolen" aan de brink. Degenen die niet konden deelnemen hebben echt wat gemist. In de volgende LL doen we nader verslag van de tocht en de prijswinnaars.

Foto's van Jan-Bart en Henri in de galerij.

2e LCH West bijeenkomst

Peter & Roland van Starrenburg Tijdens de 2e LCH West bijeenkomst op 13 febr. ontvingen twee winnaars hun prijs uit de loterij 14 november 2009 bij VanSTEN. De loterij werd gehouden ter gelegenheid van de laatste dag dat VanSTEN op de oude vestiging in Den Hoorn de LCH-West clubdag hield. Roland van Starrenburg won een circuitdag Abbeville. Als bijna Lotusrijder moet hij nog wel even een Elise huren maar het lijkt erop dat hij ongeduldig spaart voor een eigen Lotus en daarvoor graag zijn Audi TT aan de kant zet. Het Lotus-virus heeft bij hem in elk geval al zijn werk gedaan want zijn blijdschap over de gewonnen prijs droop van hem af. De winnaar van de GP-Elite Trackday is de even enthousiaste en sympathieke Elise-rijder Jeroen Gilles die net zo gelukkig is.

De foto's van Henri zijn te vinden in de galerij.

Ledenvergadering weer goed bezocht

Afsluitend een diner na start door de voorzitterWederom was dit jaar de jaarvergadering in de Bilt en was de opkomst goed te noemen. Uiteraard missen we nog veel leden op dit evenement, de leden die elk jaar trouw komen worden met open armen ontvangen door het voltallige bestuur.

Er moest extra koffie en thee besteld worden om alle leden een welkomst drankje te kunnen geven. Na het openingswoord door de voorzitter gaven de andere bestuursleden ook een verslag van het afgelopen jaar en de verwachtingen voor 2010. Er werden weer een paar leden in het zonnetje gezet als dank voor hun bijzondere inzet of het wederom winnen van de slalom. Na afloop van de vergadering was er nog een gezellig borrel en voor de leden die het wilde een uitstekend verzorgd diner. Het was een geslaagd evenement.

Foto's van Henri zijn opgenomen in de galerij.