• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2010

Evaluatie: Slalom 31 oktober

Daar waar we het om doen.Iedereen heeft op en top genoten van de tweede slalomdag dit jaar. Volgend jaar gaan we deze succesformule voortzetten en daarom is deze keer een wisselbeker uitgereikt aan Rob Jansen omdat hij de beste tijd had neergezet.

Op de foto's van Ronald is een leuk overzicht van de dag te zien. Na de duidelijke uitleg door onze slalomkampioen Arend Rutgers, werd er eerst geoefend met het beheersen van de auto door twee verschillende oefeningen.

Lees meer

VanSTEN: Pubmeet 9 oktober

VanSTENVanSTEN meetDe zonnige zaterdag van 9 oktober deed menig Lotus-hart kloppen en dus dak open en op pad naar de maandelijkse clubmeeting bij Van Sten. Peter Delfgauw heeft wellicht op eigen kracht geprobeerd een Lotus te tillen zonder hefbrug want hij liep met een wandelstok rond zoals ik hem niet eerder heb gezien. De opkomst was groot met zo'n 25 sportwagens en een aantal motorfietsen en iedereen was in opperbeste stemming.

Lees meer

Najaarsrit in het nieuws

LCH Vreeswijk Molen kruier 03102010De plaatselijke krant in Nieuwegein 'De Molenkruier' maakt melding van onze najaarsrit.

Dat we als club met onze voor- en najaarsrit de aandacht trekken wisten we al, maar dat we positief in de krant komen is natuurlijk helemaal leuk. En wat het helemaal leuk maakt is dat we zelfs op de voorpagina vermeld worden.

Evaluatie: Fabriek bezoek 8 oktober

DSCF2423

Op vrijdag 8 oktober zijn ruim 40 klanten van "van der Kooi sportscars" vertrokken naar de Lotus fabriek in Hethel.

Om 07:15 werden we verwacht bij het meetingpoint op Schiphol. Na inchecken, wachtten, vliegen en een busreis kwamen we aan bij de Lotus fabriek in Hethel. Daar werden we ge├»nformeerd over de dagindeling en verdeelt in twee groepen. Groep 1 ging de fabriek bezoeken en groep 2 ging in groepen van 5 wagens het circuit op met een ervaren instructeur onder het motto: "Scare Yourself Sensible".

Lees meer

Evaluatie: najaarsrit 2010

Najaarsrit: passen en meten op de parkeerplaatsEr waren dit jaar weer ruim 30 Lotussen op de najaarsrit. Natuurlijk veel Elises maar gelukkig was er ook een Esprit, de bekende Cortina van Theun en Marion, een nieuwe model Europa een paar Sevens en zelfs voor het eerst een (Belgische) Evora.

Een geweldige dag, veel kilometers, vele mooie wegen, vaak verkeerd gereden, veel lawaai, veel gelachen, goed gegeten en tot slot nog lekker wat gedronken in het zonnetje die de gehele dag heerlijk aanwezig was. Uiteindelijk de prijsuitreiking die heel eerlijk en verdiend toegekend is aan Annemieke de Ridder. Zonder haar hulp had ik net als zovele andere makke lammetjes verkeerd gereden achter de voorste auto en steeds weer moeten keren. Op weg voor de tweede rit

Louis en Piet bedankt voor het vele werk en vele kilometers die jullie hebben moeten investeren om dit weer voor elkaar te krijgen.

Foto's voor de galerij zijn welkom.
Foto's van Stefan Gan: picassa
Foto's van Henri in de galerij.