• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2009

Slalom zevende ronde - 22 november

Van der Kooi sportscarsEen geweldige opkomst op deze laatste Slalom van 2009

 

 

Uitslag 8e ronde:

Pos. Nr. Naam Auto Tijd Onderstel A048 PK's Tijd Punten
+2% +2% +1% + Corr.
1 152 Emiel Meijers Elise MK2 61,52 X X 36,63

Evaluatie: Lotus Essen

image010Deze show van 26 november t/m 6 december had maar liefst een stand van 1000m2 met uitsluitend Lotus. Olav had werkelijke alle garages open getrokken om het publiek te kunnen imponeren met zijn bijzonder waardevolle Lotus collectie.

In de galerij zijn een aantal mooie foto's opgenomen van het Lotus erfgoed.

Evaluatie: Najaarsrit 5 oktober

5 Azure Blue S1'sMiniverslagje van de najaarrit vandaag:

Licht bewolkt met in de namiddag veel zon. Het zag er blauw van de Elises ( 5 Azure Blue S1's ). Hele mooie route door o.a. Bloemendaal, Aerdenhaout, het havengebied en zoals altijd door het prachtige Hollandse landschap. Helaas veel te veel drempels en nog erger: veel te veel werkende flitskasten ( onze Belgische vrienden staan met hun gele Elan op de radarplaat....).

Echt weer perfect georganiseerd. Chapeau!

De foto's van Henri staan op de site.

Lees meer

Evaluatie: Goodwood Revival

Rowan Atkinson als Mr. BeanGoodwood Revival vond voor de 11e keer plaats van 18 t/m 20 september bij prachtig zonnig weer. Mede hierdoor waren de autocoureurs, motorcoureurs, monteurs, baancommissarissen, vliegeniers, muzikanten, standhouders en bezoekers in opperbeste stemming. Alle dagen waren geheel uitverkocht aan zo'n 130.000 bezoekers en dat valt te begrijpen als je het enorm gevarieerde programma aan races met vooroorlogse en naoorlogse race- en sportwagens, motoren en vliegshows uit de Battle of Britain voorbij ziet komen.

Lees meer

Evaluatie: Nationaal Oldtimer Festival

Lotus Omega Op 27 september was het Nationaal Oldtimer Festival op het circuit van Zandvoort. Op een prachtige dag met heerlijk weer was te verwachten dat het een drukke dag zou worden. Na ruim een uur over de boulevard gereden te hebben konden we eindelijk het circuit terrein oprijden. Dankzij de gratis toegangskaarten en paddock kaart die de LCH had geregeld voor de leden die daarvoor zich hadden aangemeld, konden we zo doorrijden.

De toerit naar het circuit stond vol van Porsches die daar langs de kant van de weg geparkeerd stonden. Dit was eigenlijk een ereboog aan de Lotus. Dank u, dank u.

Lees meer