• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2008

LCH Van der Kooi Slalom clubkampioenschap sponsor

vanderkooislalom.jpgDit jaar wordt de welbekende slalom op het circuit van Midland te Lelystad die in samenwerking met Wimedo wordt georganiseerd, gesponsord door "Van der Kooi Sportscars".

 De sponsoring bestaat uit:

  • Gratis inschrijving tijdens de seizoensafsluitings race.
  • 1 uur, 1 op 1 instructie van een race-instructeur tijdens deze dag om meer circuit ervaring te ontwikkelen, dit is voor zowel ervaren rijders als voor beginners erg leuk !

Uiteraard rij je met eigen voertuig. Wij denken een leuke sponsoring en hopen dus dit jaar vele nieuwe en bekende gezichten te zien op de eerste slalom van zondag 9 maart.

Evaluatie: Ledenvergadering 2008

** Dit is een niet formele vastlegging van de jaarvergadering. **

VanSten wisselbeker - Henri van Gelder
De ledenvergadering is dit jaar bezocht door ruim 50 leden.

Olav gaf een uiteenzetting van het afgelopen jaar. De club heeft nog nooit zoveel nieuwe leden mogen begroeten als dit jaar, De evenementen zijn goed bezocht en worden gewaardeerd door de leden. De aanwezigheid van de club op tentoonstellingen wordt gewaardeerd en zelfs bekroond met prijzen.

Op de ledenvergadering in de Bilt is het volgende besloten:

  • De notulen van de jaarvergadering 2007 is goedgekeurd,
  • De kascommissie is akkoord met de financiële afronding van 2007,
  • De contributie wordt verhoogd met 5 euro,
  • Volgend jaar gaat de club een Internationaal evenement organiseren,

Lees meer

Evaluatie: Mooiste clubstand op Interclassics en topmobiel beurs

FEHAC - 3e prijs voor beste clubstandDe Lotus Club Holland was weer goed vertegenwoordigd op de Interclassics en topmobiel beurs in het MECC van 11 t/m 13 januari. Dat Piet en Olav samen met hun vrouwen hun best hadden gedaan blijkt wel uit het feit dat de FEHAC de stand beoordeelde met de 3e prijs.

Er waren diverse leden die, met de kortingsbon die verkrijgbaar was via de club, deze beurs bezochten. De beurs had dit jaar als thema 60 jaar Ferrari en er stonden dus diverse rode auto's. De Lotus stand was gevuld met een paar exclusieve Lotussen uit de collectie van Olav, namelijk een 6, een 7 serie 1 en de 18 formule 1 plus de Team Lotus Ford Thames Trader bestelbus. (Foto's zijn te vinden in de galerij)

Verder waren er vele stands met auto's, modelauto's, onderdelen, restaurateurs, boeken, gereedschappen, etc. Ondanks voor de meeste leden grote reisafstand is het leuk om deze beurs te bezoeken.