• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2008

Evaluatie: Ruilbeurs

RuilbeursDe ruilbeurs was dit jaar wederom een succes. Door onze adverteerders werden diverse producten gedemonstreerd of je kon even van gedachte wisselen. De firma Smartwax demonstreerde hun producten en schroomde niet om gewoon met de spuitbus op hun wagen te spuiten waarna dit vakkundig zonder problemen werd verwijderd.

Lees meer

Assen: Podium gevuld met Lotus

GP-Elite.jpgGP-Elite meldt ons dat afgelopen weekend op het circuit van Assen het podium vol stond met Lotus winnaars.

Jan van der Kooi is tweede geworden in het kampioenschap en Onno van Rheenen (rookie of the year en trained by GP Elite) is derde geworden in het kampioenschap. Beide rijdend in een Exige.

Iedereen van harte gefeliciteerd.

Evaluatie: Hethel 60 jaar Lotus

Celebrating-60-years.gifOp 14 september 2008 werd in Hethel bij Group Lotus op grootse wijze het 60-jarig bestaan van het merk Lotus gevierd. Een onwaarschijnlijk groot aantal bezoekers kwam op het evenement af ... zo'n 15.000 bezoekers. Dat leverde om 9 uur 's morgens al een flinke file op, het duurde zeker een half uur om vanaf de autoweg de fabriek te bereiken. Alle fameuze sport en racewagens waren te zien en de verschillende Lotus-clubs uit verschillende landen zoals Italië, USA (Lotus Elan Central) maar ook clubs van klassieke Lotus-sportwagens waren vertegendwoordigd. De liefhebbers konden tegen betaling een paar snelle rondjes meerijden met de testrijders van Lotus op hun eigen circuit. Heel overzichtelijk en vooral boeiend was het speciale paviljoen voor de Evora. De productielijn was deels in werking om een indruk te geven van de handgebouwde Lotus sportwagens. Mike Kimberley, Hazel en Clive Chapman waren aanwezig om de aanwezigen welkom te heten op de fabriek.

Foto's zijn te vinden in de fotogalerij.

Evaluatie: Najaarsrit 2008

Klaar voor de startOndanks het slechte weer hebben nagenoeg alle leden zich gemeld op het startpunt in de Meern. Na de koffie met gebak gaf Marion uitleg over de route die via bol-pijl werd aangegeven. Tijdens de route moesten een aantal foto's herkend worden en in de juiste volgorde geplaatst worden.

 

In de galerij staan de foto's van dit evenement.

Lees meer