• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2018
  • Evenementen 2008

Evaluatie: Mossel evenement Belgie

Mossel EvenementOndanks het slechte weer (sneeuw) waren er ruim 50 Lotus liefhebbers naar het mossel evenement van onze Belgische buren gekomen. Het was heel gezellig en er is veel gelachen. De pannekes waren goed gevuld. Helaas was de terugreis voor vele een ware uitputtingsslag omdat tijdens het eten zo erg was gaan sneeuwen dat het 3:15 uur duurde om 100km af te leggen. Sommige hebben zelfs 3 á 4 uur stil gestaan op de Brusselse ring.

Slalom achtste ronde - 23 november - sneeuwpret

SneeuwpretHet was vandaag een zeer glad circuit door de sneeuwval. Alleen onze "die-hard" Arend Rutgers was aanwezig met zijn Lotus Elise. Bob heeft de foto's gemaakt maar kon helaas met zijn Elise niet meedoen door een slippartij eerder dit jaar. Arend is dit jaar zonder meer de kampioen/winnaar van de slalom.

Volgend jaar hopen we op meer deelnemers en ieder idee om dit te realiseren is welkom. Foto's zijn te vinden in de galerij.

Evaluatie: VanSTEN 8 november

VanSTENOp een zonnige clubdag bij VanSTEN heeft Arend Rutgers alsnog zijn 1e prijs in ontvangst mogen nemen voor de snelste slalomrijder 2006 in Lelystad. Peter Delfgaauw voorzag Arend's Elise van de 1e set Toyo Proxis R1R banden die Arend mogelijk gaan helpen de snelste te blijven. GP-Elite leverde bij VanSTEN een taart voor de clubdag vanwege de goede opkomst op de rijvaardigheidstraining van 1 november.

Foto's zijn in de galerij te zien.

 

Arend, het gaat nu echt gebeuren

VanSTENAanstaande zaterdag 8 november is er weer een clubdag bij VanSTEN en dan gaat Peter eindelijk de 1e prijs van de slalom 2006 aan Arend Rutgers uitreiken. Op verzoek van Arend krijgt hij de nieuwe Toyo Proxes R1R band gemonteerd. Deze band is half dit jaar al geïntroduceerd bij VanSTEN maar is nu pas mondjesmaat leverbaar in de Elise S1 maat.

Lees meer

Evaluatie: Rijtraining 1 november

De rijtraining die op 1 november gehouden werd door GP-Elite is wederom succesvol ontvangen. Peter Delfgaauw van VanSTEN meldt dat het een superdag was. Eén van de deelnemers zei: "Dit had ik 5 jaar eerder moeten doen". Het was weer een gezellig dag waarop veel gelachen, geleerd, gegleden en gereden is. (Een dag met 5 G's).

Foto's zijn hier te vinden.