• Start
  • Evenementen
  • Evenementen voor 2017
  • Evenementen 2007

Evaluatie: Najaarsrit

Najaarsrit verzamelen voor dinerHet was even zoeken naar de finish maar verder was het een top dag. Prachtige wegen, natuur en weer.

Om 11:00 was het al één en al kleur op de parkeerplaats in Laren (Gld). Na de koffie en gebak stapte iedereen in de auto en volgde de aanwijzingen van de gekregen tourtochtbeschrijving.

Na 200 meter waren al een paar de weg kwijt, maar dat konden ze snel corrigeren. De route ging langs prachtige heidevelden, maïsvelden, bossen met herfstkleuren en idyllische plaatsjes. De dag werd afgesloten met een diner die dankzij het lekkere weer zelf buiten genoten kon worden.

De foto's zijn, dankzij Henri, weer te vinden in de galerij.

Evaluatie: FEHAC 30 jaar

De LCH was in het weekend van 29 en 30 september in het natte Assen om 30 jaar FEHAC te vieren. Historie op Assen kenmerkte zich door vele merkenclubs met oldtimers en youngtimers zoals Renault, MG, Austin Healey, Saab, Mercedes, Lotus, De Loreanen, Citroën e.d.; NK-races, Superkart Series, Monoposto Racing, Pre War racers en verder onderdelen, boeken en schaalmodellen.

De foto's van Henri staan weer in de fotogalerij.

Slalom zevende ronde 23 september

VanSten logoDe slalom was 1 dag verzet van zaterdag naar zondag. Dit was eigenlijk een gelukje want het was weer prachtig weer. De opkomst was beperkt, maar er waren ook vele liefhebbers vertrokken naar Hethel om daar het Lotus feest mee te maken

Uitslag 7e ronde:

Pos. Nr. Naam Auto Tijd Onderstel A048 PK's Tijd Punten
+2% +2% +1% + Corr.
1 350 Bob van Melzen Elise MK1TT 50,99 X X X 53,54 4
3 251 Graham Elliott Elise MK1 52,29 X X 53,86 3
4 254 Rob Janssen Elise MK2 52,9 X X 54,49 2
5 170 Jan-Bart Broertjes Seven S3B 54,93 X 55,48 1

Lees meer

Evaluatie: Stelvio 13 september

Op 13 september waren wederom in totaal rond 100 Lotussen op de Stelvio pas aanwezig waaronder vele Elises en een enkele Exige, Esprit, Excel en Opel Speedster.

Een mix van vele nationaliteiten waaronder Engelse, Duitsers, Zwitsers, Oostenrijkers, Grieken, Fransen en een 5-tal Nederlanders waren aanwezig. Aangezien de zon volop zijn best deed was het super optimaal vertoeven.

De foto's zijn in de galerij terug te vinden. Een fim van de dag is terug te vinden op YouTube.

Evaluatie: MaartenMemorial

MaartenMemorial 2007Zoals Koen vorig jaar ook aangaf zou het weer door Maarten van Sten geregeld worden als er maar niet teveel Porsche’s meededen. Wederom was het dit jaar dus een prachtige dag met slechts een kleine regenbui op het circuit. Maar het weer kon de pret niet drukken.

In totaal stonden er 100 prachtige bolides klaar bij de Kuip in Rotterdam om evenveel kankerpatiënten en begeleiders te vervoeren naar het circuit van Zandvoort om daar een geweldige happening mee te maken.

Het resultaat van deze dag is dat er weer ruim 131.000 euro ingezameld is voor kankeronderzoek. De organisators Yvo, Marijn, Koen en Sebastiaan verdienen alle lof voor dit resultaat.

De aangeleverde foto's worden geplaatst in de fotogalerij. Uiteraard zijn er ook weer fantastische foto's en filmpjes te vinden op http://www.autogespot.com/. En op de site http://www.maartenmemorial.com/ is veel foto materiaal terug te vinden.

Joomla SEF URLs by Artio