• Start

Voorjaarsrit - 27 mei

** Inschrijving is gesloten met 45 deelnemers **

Voorjaarsrit

Zie voor inschrijvingen deze link.

De voorjaarsrit 2018 zal dit jaar starten vanuit ’t Veerhuis, Veerweg 1, in 4043 JV Opheusden op zondag 27 mei. Dit is dus niet, zoals eerder vermeld, in het noorden!

Het Veerhuis is te bereiken via de pont vanuit De Blauwe Kamer, maar handiger is misschien om gebruik te maken van de brug bij Rhenen (als je uit het Noorden komt).

Voor diegene, die via de A15 komen, afslag 35 Ochten.

Het ochtend deel zal grotendeels gereden worden in het rivieren gebied. Tijdens de lunch hebben we een speciaal gereserveerd parkeerterrein, waarbij wij op bijzondere belangstelling mogen rekenen.

Het gedeelte na de lunch zal ons door een bosrijke omgeving voeren.

Hoewel we het eindpunt nog niet definitief hebben kunnen vastleggen, kunnen we u wel verklappen dat ook dit een unieke locatie zal zijn.

Voor het vinden van de juiste route zal van verschillende systemen gebruik worden gemaakt zodat er voor ieder wat wils is.

Wij kijken uit naar jullie deelname. Hoewel wij in contact staan met diverse weer-mannen en vrouwen hier in de omgeving van Wageningen, garandeert dit helaas geen mooi weer, maar wij hopen er natuurlijk wel op.

Voor leden is het natuurlijk gratis. Niet leden betalen €35. Hiervoor krijg je een geheel verzorgde dag met ontvangst met koffie/thee en gebak, een lunch en na afloop bij de prijsuitreiking een drankje en daarnaast natuurlijk veel gezelligheid.

Jan en Herma van Vliet, Bennekom