Spa-Classic - 20 t/m 22 mei

spa classicsSpa-Classic gaat gelukkig dit jaar gewoon plaatsvinden en wel van 20 t/m 22 mei. De website van de organisator Peter Auto is momenteel in onderhoud maar voor degenen die zich willen inschrijven heeft Henri van Gelder de benodigde formulieren om per email toe zenden; stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Degenen die zich voor 2021 hadden ingeschreven hebben van Peter Auto al een bericht gekregen dat hun inschrijving gewoon kan blijven staan als de inschrijving voor 2022. Een aantal clubleden hebben die bevestiging al ontvangen en die hoeven voorlopig verder niets te doen.

Als Lotus Club Holland krijgen wij achter de oude paddock een afgezet parkeervak toegewezen. Je hoeft bij de inschrijving alleen aan te geven dat je gebruik wilt maken van Car Park moderne auto's.

De €.10,00 hoeven wij niet te betalen dus zet een streepje in het lege vak ernaast. Met de speciale sticker op de voorruit kun je zo elke racedag via de tunnel naar het binnenterrein en het Lotus parkeervak. Het is een van de gezelligste historische racefestivals met veel sfeer, goede horeca, veel stands met boeken, foto's, kleding, horloges, modelauto's, accessoires en nog veel meer. Het is een uitje voor het hele gezin en het restaurant met het dakterras boven de start/finishlijn geeft een prachtig uitzicht over het circuit Spa-Francorchamps.

Tags: Evenement, Spa Classics