• Start

Lotus 70th anniversary - 29 september

Lotus 70th anniversary** UPDATE 11/8/2018 **

Het is snel gegaan met de tickets en alles was al uitverkocht in een paar uur. Waarschijnlijk meer dan 1500 Lotussen die op dit evenement afkomen. Misschien is het nog mogelijk om via van de Kooi een gast ticket te bemachtigen. 

** UPDATE 10/8/2018 **

De kaarten voor dit evenement zijn nu te bestellen via www.lotus70.com. Je kan d'r op eigen gelegenheid naar toe met de boot (eventueel met een hotel overnachting).

Maar je kan je ook laten verwennen en samen met van der Kooi Sportscars (www.lotuscars.nl) gaan. Ze bieden een compleet pakket met vertrek op vrijdag en retour op zaterdag zodat je zondag weer vroeg thuis bent. Dit is met 2 overnachtingen op de boot.

--- zie onderstaand bericht van de site van van der Kooi Sportscars ---

Op zaterdag 29 september viert Lotus uitbundig zijn 70ste verjaardag. 70 jaar nadat Colin Chapman de eerste Lotus produceerde.

Ook staat deze dag in het teken van het 1 jarige jubileum van de overname van Lotus door Geely Group Holding. Deze viering is gericht op de trouwe Lotus bezitters, de Lotus clubs, Clive Chapman met Classic Team Lotus, demonstratie ritten op het Hethel circuit, en er zijn verschillende stands voor entertainment en vermaak. 

Daarnaast is zowel de Hethel Factory open voor bezoekers als de design studio’s en Classic Team Lotus. Het nieuwe management team van Lotus is ook aanwezig bij deze feestelijke dag. Om deze dag nog feestelijker te maken, vieren we het 70 jarig jubileum graag met zo veel mogelijk Nederlandse Lotus bezitters. Daarom organiseert Van der Kooi Sportscars de trip naar Lotus in Hethel.

Wij verzorgen de reis incl. een overnachtingshut aan boord van de Ferry. De kosten van deze verzorgde 70 jarige jubileum reis bedragen € 395,- inclusief btw per equipe.

  • Retour overtocht voor 2 personen + Lotus = € 395,-
  • Diner op de avond voor vertrek en overig eten is voor eigen kosten ( in Nederland en Engeland)

Op avond voor vertrek zullen wij verzamelen in Hoek van Holland zodat we later op de avond als groep de boot op kunnen rijden. In Hoek van Holland nemen we een eenvoudig diner op een leuke locatie. Dit diner zal voor eigen rekening zijn maar wij horen wel graag of u hierbij aanwezig kan zijn i.v.m. de reservering van het restaurant.

De ferry vertrekt op vrijdag 28 september om 22:00 en komt om 6:30 aan in Harwich. Op 29 september vertrekt de ferry om 23:00 weer uit Harwich en komt s’morgens aan om 8:00 in Hoek van Holland. Interesse om mee te gaan?

Laat het ons zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags: Van der Kooi Sportscars, Evenement, Lotus Hethel