• Start
  • Evenementen
  • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Lotus rijdersdag Assen 30 maart

Lotus on AssenDe traditie wordt in ere gehouden: breng je auto in topconditie want we kunnen het circuit weer op: de eerstvolgende Lotus rijvaardigheidsdag op circuit Assen vindt plaats op 30 maart 2022. Een dag waar je jouw Lotus de sporen kunt geven op een fantastische en veilige baan. Een heerlijke datum om na de “winterslaap” weer eens op snelheid te kunnen rijden.

Het evenement staat open voor Lotus personenauto’s en ook voor Lotus-achtigen, zoals Caterham 7 en Donkervoorts. Schrijf je nú in met jouw “moderne” wagen, of met een “klassieke” Lotus. Want op deze dag is ook voor de klassieke Lotussen een drietal rijslots beschikbaar. Klassiek is een Lotus van een type vóór het type Elan M100, en ook de Elan M100 zelf is klassiek (maar mag ook meerijden met de “moderne” Lotussen).

Covid-19: tijdens de dag nemen we, voor zover van toepassing, de Covid-19 regels en het autosport protocol in acht, net zoals we dat ook deden op de rijdersdagen in het afgelopen jaar.

Lees meer

Lotus poetsworkshop 7 mei

mtec autodetailingGezien het gilde van autospotters steeds groter wordt kent iedereen het probleem wel: wórdt je auto een keer gekiekt, is hij niet helemaal schoon!  Ook hiervoor biedt Lotus Club Holland een oplossing, namelijk een:

Lotus autopoetsworkshop, powered by Meguiars!

Op 7 mei 2022 gaan we (min. 15, max. 35 pers.) ons een dag verdiepen in de nobele kunsten van het autopoetsen.  In Eemnes staat professioneel Autodetailer Marcel de Vries van Mtec klaar om ons de fijne kneepjes van het autopoetsen bij te leren, met een focus op een polyester buitenkant en aluminium binnenkant.  Als bonus gaan we ook nog kijken bij de Ockhuisen Mercedes-Benz Car Collection!  

Lees meer

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.