• Start
  • Evenementen
  • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Hart voor auto's - showtime!

hva** Dit Evenement is door de organisatie GEANNULEERD !! **

Op 1 oktober zal Lotus Club Holland als deelnemende autoclub aanwezig zijn op het evenement "Hart voor auto's - showtime!" op het vliegveld van Breda (Pastoor van Breugelstraat, Bosschenhoofd).  Hier hebben we een eigen parking, vanuit waaruit je de diverse activiteiten en stands kunt gaan bezoeken.  Parkeren voor de 'showauto' is dan gratis, voor jezelf moet je dan nog wel een ticket bestellen via www.HVAshowtime.nl.

Interesse om te komen?  Meld je aan via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Je krijgt dan van onze Evenementencoördinator een parkeerkaart én de kortingscode voor je toegangsticket.  We zien je graag op 1 oktober! 

British Car Club Day - 23 oktober

cropped logo british car club day 1De entree tickets kunnen nu al besteld wordt voor de BCCD van 23 oktober 2022. Met de kortingscode die in het augustus nummer van Lotus Letters staat is het zelfs gratis voor onze leden. (Het augustus nummer ligt eind augustus op de mat).

We zullen net als vele andere Engelse Clubs ook aanwezig zijn. Je kan zelf ook nog spullen verkopen. Heb je daarvoor belangstelling kijk dan op de site van BCCD: https://britishcarclubday.com/tickets/

Nog meer goed nieuws is ook dat er dit jaar 3 nieuwe Clubs hebbeningeschreven voor deelname te weten: de Armstrong Siddeley Owners Club / MG Car Club en de Dutch Singer Owners Club. Daarmee is het aantal leden wat vertegenwoordigd wordt gestegen tot meer dan 14.000.

Najaarsrit 2022 - 22 oktober

najaarsrit2022De datum voor de najaarsrit wordt zaterdag 22 oktober. Start nabij Laren, lunch bij Bodegraven en afsluiting in Loosdrecht. En als we dan toch nabij Laren zijn dan gaan we door Laren om daar de auto paparazzi even de kans te geven om echte mooie auto's te fotograferen.

Het wordt een route die uitgezet is met TomTom myDrive en de rit is dus beschikbaar als GPX bestand. Voor de diehards wordt de route van TomTom ook geprint. Deze beschrijving wordt niet gecontroleerd maar bevat genoeg details om foutloos te kunnen rijden.

Uiteraard zorgen ook voor wat puzzelwerk en er zijn weer 3 bekers voor Lotus rijders die de puzzel kunnen oplossen

De kosten zijn voor leden 0 euro's, een bijrijder hoeft maar 35 euro te betalen en als je gewoon een keer mee wilt rijden als niet lid/bijrijder dan mag je 45 euro betalen. Dit alles per/persoon. Het inschrijfformulier is hier te vinden.

Lees meer

For the drivers: Lotus trackday Assen 18 oktober

Lotus on AssenDe traditie wordt in ere gehouden: breng je auto in topconditie want we kunnen het circuit weer op: de eerstvolgende Lotus trackday Assen vindt plaats op 18 oktober 2022. Een dag waar je jouw Lotus de sporen kunt geven op een fantastische en veilige baan. Een heerlijke datum om voor de “winterslaap” nog even op snelheid te kunnen rijden.

Het evenement staat open voor Lotus personenauto’s en ook voor Lotus-achtigen, zoals Caterham 7 en Donkervoorts. Schrijf je nú in met jouw “moderne” wagen, of met een “klassieke” Lotus. Want op deze dag is ook voor de klassieke Lotussen een drietal rijslots beschikbaar. Klassiek is een Lotus van een type vóór het type Elan M100, en ook de Elan M100 zelf is klassiek (maar mag ook meerijden met de “moderne” Lotussen).

Het inschrijfformulier (ook voor mensen die alleen komen kijken) is hier te vinden.

Covid-19: tijdens de dag nemen we, voor zover van toepassing, de Covid-19 regels en het autosport protocol in acht, net zoals we dat ook deden op de rijdersdagen in het afgelopen jaar. Meer te lezen over de regels en andere informatie in deze PDF of deze YouTube film.

Lees meer

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.