• Start
 • Evenementen
 • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Lotus rijdersdag op Assen - 13 oktober (UPDATE)

TT AssenDe eerstvolgende Lotus rijvaardigheidsdag op circuit Assen vindt plaats op 13 oktober 2020. Een dag waar je jouw Lotus de sporen kunt geven op een fantastische en veilige baan. Schrijf je nú snel in. Het evenement staat open voor Lotus personenauto’s en ook voor Lotus-achtigen, zoals Caterham 7 en Donkervoorts, ook TVR rijders zijn welkom!. Tijdens de dag nemen we voor de veiligheid van iedereen de Covid-19 regels in acht.

Wat bieden we:

 • 4 uur vrij rijden op het fantastische moto GP circuit, open pitlane;
 • Vanaf 11.00 uur verwelkomen we je in onze pitbox;
 • Van 12:30 tot 16:30 uur: rijtijd in blokken van een half uur voor ervaren rijders en voor minder ervaren rijders;
 • Catering: koffie, lunchpakket en drankjes tijdens het evenement;
 • Toezicht op de baan vanuit Race-control op het TT circuit;
 • Verpleegkundige is aanwezig evenals een professionele sleepdienst;
 • Tankstation aanwezig op het circuit;
 • Een collectieve verzekering tegen schade aan derden;
 • Eventuele schade aan de baan is gedekt;
 • Mogelijkheid om instructie te krijgen.

Lees meer

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.

Maar, met alle verboden kan je er vanuit gaan dat alle evenementen tot 1 juni zeker niet doorgaan. 

Maarten Memorial - 24 juli (afgelast)

maartenmemorialHet Lotus goede doel evenement wordt ook dit jaar weer gehouden.

Het vaste programma wordt weer gedraaid met een start bij Ahoy Rotterdam, lunch bij Kasteel Duivenvoorde en dan rijden met je passagier op het nieuwe circuit van Zandvoort. Het resultaat is een zeer gelukkige bijrijder die even vergeten is dat hij/zij ziek is of dat hun naaste ziek is. En jij? Jij hebt een zeer goede daad verricht met je mooie Lotus en genoten van het plezier en geluk van je passagier en het rijden met vele mooie auto en op het circuit.

Vorig jaar heeft dit evenement weer 136.000 euro bijgedragen aan onderzoek tegen kanker. Elke cent wordt goed besteedt en er blijft niets aan de oliestok plakken.

https://www.maartenmemorial.com/

British Cars & Lifestyle - Afgelast

BC&L 2020Het British Cars & Lifestyle evenement in Rosmalen is afgelast door de organisatie. Ze hope dat het in 2021 weer mogelijk wordt.

Zodra het weer kan zullen aanwezig zijn met gele wagens. Mocht je een gele Lotus hebben dan ben je natuurlijk welkom om ook je auto daar te exposeren. 

Slalom Workshop Zandvoort - 24 oktober

Slalom workshop

** Inschrijven is nu nog mogelijk **

Natuurlijk wil jij ook met 200 km/u door de bocht knallen en je auto als hij uitbreekt met een enkele stuurbeweging perfect corrigeren!

Dat ga je op 24 oktober niet meemaken. Maar je kunt wel de basis leren van overstuur, onderstuur en hoe je dit opvangt. Want...het kan ook met 20 km/u. Wel zo veilig, net zo leuk, slechts iets minder spannend, en....zonder bruine strepen in je broek.

Lees meer