• Start
  • Evenementen
  • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Najaarsrit 2022 - 22 oktober

najaarsrit2022Voorlopig datum 22 oktober voor de najaarsrit. Waarschijnlijk start in Eemnes, lunch in Bodegraven en afsluiting in Nederhorst.

Het wordt een route die uitgezet is met TomTom myDrive en de rit is dus beschikbaar als GPX bestand. Voor de diehards wordt de route van TomTom ook geprint. Deze beschrijving wordt niet gecontroleerd maar bevat genoeg details om foutloos te kunnen rijden.

Lees meer

Internationale Esprit Meeting - 17 juli

220px Flag of the United Kingdom See English version here - 220px Flag of Germany Deutsche Version hier

esprit v8  Zondag 17 juli organiseert Bauke Kooistra een internationale bijeenkomst voor Lotus Esprit's uit geheel Europa. Rijd je zelf in een Esprit dan moet je daar natuurlijk bij zijn! Maar ook als je een gewoon een liefhebber bent van de Lotus Esprit ben je natuurlijk ook van harte welkom. Het evenement vindt plaats bij restaurant Vroeg Achterdijk 1 in Bunnik, en het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 ontvangst met koffie en huisgemaakt gebak.
  • 11.00 Start van een korte toerrit in de omgeving.
  • 12.15 weer terug bij Vroeg voor een luxe lunch tot circa 13.30
  • Vanaf 13.30 tot 15.00 (of later?) nog gezellig nakletsen en de Esprit's bewonderen.

Koffie en lunch zijn gratis voor LCH leden, niet leden betalen 45 € per persoon. Drankjes tijdens het nakletsen zijn voor eigen rekening. Het inschrijfformulier is hier te vinden: inschrijfformulier.

Lees meer

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.