• Start
 • Evenementen
 • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Rijden op Assen: schrijf je in! - 13 oktober

TT AssenDe eerstvolgende Lotus rijvaardigheidsdag op circuit Assen staat gepland op 13 oktober 2020. Een dag waar je jouw Lotus de sporen kunt geven op een fantastische en veilige baan. Schrijf je snel in, tot 15 augustus 2020 is er sprake van vroegboek-korting. Het evenement staat open voor Lotus personenauto’s en ook voor Lotus-achtigen, zoals Caterham 7 en Donkervoorts. 

Wat bieden we:

 • 4 uur vrij rijden op het fantastische moto GP circuit, open pitlane;
 • Vanaf 11.00 uur verwelkomen we je in onze pitbox;
 • Van 13 tot 17 uur: rijtijd in blokken van een half uur voor ervaren rijders en voor minder ervaren rijders;
 • Catering: koffie, lunch en drankjes voor en na het evenement;
 • Toezicht op de baan vanuit het TT circuit;
 • Verpleegkundige is aanwezig evenals een professionele sleepdienst;
 • Tankstation aanwezig op het circuit;
 • Een collectieve verzekering tegen schade aan derden;
 • Eventuele schade aan de baan is gedekt;
 • Mogelijkheid om instructie te krijgen.

Lees meer

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.

Maar, met alle verboden kan je er vanuit gaan dat alle evenementen tot 1 juni zeker niet doorgaan. 

Season BBQ 25 juli: van der Kooi Sportscars

bbq specialist ** UPDATE - nu inschrijven mogelijk **

De BBQ gaat door op 25 juli op de locatie van Van der Kooi Sportscars. Uiteraard zal dit conform de richtlijnen gebeuren zoals deze dan gelden mbt het Corona Virus. Maar na elkaar bijna 6 maanden niet gezien te hebben op evenementen, beurzen en Pub Meets moeten we toch wat organiseren om even bij te kletsen. Uiteraard op een afstand van minimaal 1.5 meter.

We starten om 17:00 uur met de opening van de bar en om 17:30 zullen de eerste lekkernijen van de BBQ klaar zijn. Om 20:00 sluiten we af en dan hebben we met iedereen weer even kunnen kletsen en natuurlijk ook alle auto's weer bewonderd.

Het formulier is online.  Leden betalen maar 15 euro en hun gast (niet lid) 35 euro. Het evenement is alleen voor LCH leden en hun gast/partner. Op een zaterdagavond eet je nergens zo goed en gezellig voor zo weinig geld.

Het is natuurlijk erg leuk als je net zoals de rest met je Lotus komt. Er is een max van 80 deelnemers !! VOL = VOL. Inschrijving sluit 15 juli.

Najaarsrit 20 september

voorjaarsrit

De najaarsrit brengt ons dit jaar naar het oosten van het land. 

Vanaf 09: 30 uur ontvangen we je graag in Wilp bij Deventer. Startend vanaf 10:00 brengen heerlijke rijders wegen ons naar Ibalo in het fraaie Twentse land. Hier kunnen we ons vergapen aan de prachtige werkplaats, fraai gevulde showroom en gebruiken we tussen al dat moois de lunch. 

Lees meer

Maarten Memorial - 24 juli (afgelast)

maartenmemorialHet Lotus goede doel evenement wordt ook dit jaar weer gehouden.

Het vaste programma wordt weer gedraaid met een start bij Ahoy Rotterdam, lunch bij Kasteel Duivenvoorde en dan rijden met je passagier op het nieuwe circuit van Zandvoort. Het resultaat is een zeer gelukkige bijrijder die even vergeten is dat hij/zij ziek is of dat hun naaste ziek is. En jij? Jij hebt een zeer goede daad verricht met je mooie Lotus en genoten van het plezier en geluk van je passagier en het rijden met vele mooie auto en op het circuit.

Vorig jaar heeft dit evenement weer 136.000 euro bijgedragen aan onderzoek tegen kanker. Elke cent wordt goed besteedt en er blijft niets aan de oliestok plakken.

https://www.maartenmemorial.com/

British Cars & Lifestyle - 3 en 4 oktober

BC&L 2020Het British Cars & Lifestyle evenement in Rosmalen heeft een nieuwe datum gevonden voor dit gezellige evenement. Het is 3 & 4 oktober geworden en we hopen dat dan de problemen mbt het Corona virus voorbij zijn.

We zullen aanwezig zijn met gele wagens. Met het geel maken we een beetje voorjaar in het najaar. Mocht je een gele Lotus hebben dan ben je natuurlijk welkom om ook je auto daar te exposeren.