• Start
  • Evenementen
  • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Spa-Classic - 14-16 mei 2021 (Afgelast)

Henri Spa Classic 2021Henri van Gelder heeft de LCH weer aangemeld bij SPA-Classic 2021 en daarom kunnen we weer profiteren van een mooie parkeerplaats voor je Lotus op de paddock. Alle wagens van LCH leden staan hier veilig en dicht bij het circuit. Wil je graag meer informatie of wil je de formulieren hebben om je aan te melden dan kan je een mail sturen naar Henri L. van Gelder <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

UPDATE 11/3/2021: we hebben vernomen dat dit evenement niet door gaat ivm Corona. De organisatie hoopt dat het mogelijk wordt van 23 t/m 25 juli. We zullen zien of het dan mogelijk is en dan informeren we jullie weer.

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.