• Start
  • Evenementen
  • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Pub Meet Zuid - 19 september

vlaaiNa uitstel van het uitstel kunnen wij (Victor Asselberghs en Maarten van Helden) eindelijk eens een Pub Meet Zuid organiseren.

Het wordt een ongedwongen koffieklets, bijvoorbeeld over een automerk, en een klein leerzaam momentje want Maarten gaat met jullie kennis delen over de theorie en het verwerken van vezelversterkte kunststoffen. Vanwege de lokatie zijn er max 20 “zuidelingen” welkom op zondagmiddag 19 september om 14.00 uur. Plaats: Frontstraat 1c te Uden.

In verband met het aantal stukken vla (ook wel vlaam of vlaai) graag aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef tevens het aantal personen op. 

Bends&Curves: Elise 25jaar roadtrip

Logo Elise 25th AnniversaryVorig jaar hebben bijna 100 Lotus eigenaren samen met Bends&Curves road trips en Deligthful Driving op Stelvio de 25e verjaardag gevierd van de wereldwijde introductie van de Elise op de Frankfurt Motorshow. Dit jaar is er weer reden voor een feestje: op 1 augustus is het exact 25 jaar geleden dat de eerste Elise door Bell&Colvill in Engeland werd afgeleverd. Bends&Curves zal deze gebeurtenis samen met Club Lotus UK op Silverstone Classic vieren, onder andere met een Elise track parade. Vorig jaar hebben bijna 100 Lotus eigenaren samen met Bends&Curves road trips en Deligthful Driving op Stelvio de 25e verjaardag gevierd van de wereldwijde introductie van de Elise op de Frankfurt Motorshow. Dit jaar is er weer reden voor een feestje: op 1 augustus is het exact 25 jaar geleden dat de eerste Elise door Bell&Colvill in Engeland werd afgeleverd. Bends&Curves zal deze gebeurtenis samen met Club Lotus UK op Silverstone Classic vieren, onder andere met een Elise track parade. 
Julian Thomson, ontwerper van de Elise en tot voor kort design chief bij Jaguar-Landrover, heeft op verzoek van Bends&Curves een feestelijk logo ontworpen dat tijdens het evenement gebruikt zal worden. Deelnemers aan de B&C Elise Anniversary Tour naar Silverstone Classic 2021 ontvangen een polo met het logo. 
Andere Elise enthousiastelingen kunnen ook een polo met geborduurd logo of een t-shirt (met logo-print) bestellen. Ook zijn stickers van het logo verkrijgbaar. Iets voor jou? Hier is de link naar het bestelformulier: https://forms.gle/764M6fQRig3TTQvh6

 
 

ALV & Rit & BBQ 24 juli: van der Kooi Sportscars

bbq specialist We hebben op 24 juli de Algemene Leden vergadering, daarna een rit en de dag sluiten we af met een BBQ. Deze keer is er geen limiet op het aantal inschrijvingen maar we hanteren natuurlijk nog steeds de 1.5m norm. 

De ledenvergadering start om 10:30 bij restaurant Vroeg in Bunnik waar je ontvangen wordt met koffie/thee en gebak. Na de ALV gaan we de rit rijden en verwachten rond 15:30 op locatie van der Kooi te zijn waar de BBQ masters dan al een drankje hebben klaar staan. Om 16:00 start de BBQ en we sluiten af zo rond 18:30.

Afgelopen rit & BBQ was zo'n succes dat we daarom hebben besloten om voor de leden die toen niet konden (of omdat de limiet bereikt was) nogmaals een evenement te organiseren. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.