• Start
  • Evenementen
  • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

Lotus Winterfair met iets Blauws uit Engeland - 13 november

Lotus Van der Kooi SportscarsDe Lotus Winterfair wordt weer gehouden in Houten bij van der Kooi Sportscars op 13 november. Er schijnt iets blauws over te komen uit Engeland en daarom is een deel van de showroom niet beschikbaar. Er zijn daarom geen exposanten (chocolade, sierraden, nagelstudio, meubels, etc), wel kunnen clubleden zoals altijd hun spullen komen aanbieden. Natuurlijk zorgen we voor wat lekkers te eten en te drinken.
Om 13:00 gaan de deuren open en om 17:00 sluiten de deuren.

Jan van der Kooi zal weer een leuke presentatie geven.

Willem gaat ook wat vertellen over het blauwe uit Engeland wat nu nog onder een doek staat.

Voor de leden is er de mogelijkheid om weer wat Lotus spullen te koop aan te bieden. Hiervoor kan je via het formulier een tafel reserveren. Opbouwen van je tafel kan vanaf 10:00. Afbouwen na 17:00 uur.

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.

British Car Club Day - 28 november

cropped logo british car club day 1Dit jaar neemt Lotus Club Holland deel aan de British Car Club Day, een dag voor de verkoop van auto-onderdelen en auto gerelateerde zaken, welke georganiseerd wordt door 18 Engelse autoclubs.  Het wordt de eerste keer dat LCH deelneemt; we zullen er staan met een eigen stand. 

Mocht je graag met je (Lotus) onderdelen of (Lotus) merchandise op de beurs willen staan, schrijf je dan nú in!  Dat kan hier: https://britishcarclubday.com/british-car-club-day-28-11-2021/

De organisatie zorgt ervoor dat je zo dicht mogelijk bij onze clubstand komt te staan (mits je aangegeven hebt via de Lotus club te komen uiteraard; je krijgt dan ook extra korting!).  We zullen er zelf staan met een clubstand van 5 x 6 meter.

Lees meer

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.