• Start
  • Evenementen
  • Aankomende evenementen

Aankomende Evenementen

Overzicht van de evenementen die door Lotus Club Holland georganiseerd worden of waar de club bij aanwezig is.

IJskarten tijdens pubmeet van Sten op 11 mei

Uithof IjskartenOp zaterdag 11 mei gaat tijdens de Pubmeet bij van Sten de deur om 14:00 op slot om de meet voort te zetten bij de Uithof (10 min. rijden) alwaar de ijsbaan is omgetoverd tot een ijskartbaan! 1 heat kost €17,95, 2 heats €33,95, aanmelden kan via e-mail of tijdens de eerstvolgende meet (13 april).

Voorjaarsrit - 26 mei

voorjaarsrit** VOL **, met al meer auto's dan normaal hebben we de inschrijving moeten sluiten.

De voorjaarsrit worden deze keer weer georganiseerd door Jack en Ankie. De rit zal starten in de regio van Oisterwijk en zal zich vervolgens naar het westen slingeren door de grensstreek van Nederland met Belgie. Paspoort meenemen dus !. Het eindpunt zal in de regio rond Tilburg zijn. De rit bevat weer wat verrassingen en leuke rij-kilometers. 

Onder aanmeldingen kan je zien wie zich hebben aangemeld.

Zin in een ritje?

Bends and CurvesJan Blom organisator van de succesvolle rit door het Verenigd Koninkrijk in 2018 heeft er zin in en is nu een rit in Schotland aan het organiseren. Of we nog plaats is kan je het beste vragen aan Jan via de Contact optie op de sites Bends and Curves

Als de rit vol is dan zal het best wel mogelijk zijn om de route te krijgen en op eigen gelegenheid deze mooie rit te gaan rijden. Veel plezier.

Wijntrip - Zaterdag 20 juli

groesbeek wijntripHet is zover: op zaterdag 20 juli gaat Lotus Club Holland haar eerste wijntrip organiseren naar één van de opkomende wijngebieden van Europa: Groesbeek!

Inderdaad, in Nederland. In de afgelopen jaren is er door Groesbeek e.o. flink geïnvesteerd in het opzetten van een aantal wijnplantages en het resultaat mag er zijn: er zijn tegenwoordig maar liefst zes wijnboeren actief in en rond Groesbeek; genoeg voor een “Nederlands Wijnbouw Centrum” alwaar wij de tocht gaan starten.

Lees meer

Maarten Memorial - 1 augustus

Zet het maar meteen in je agenda. 1 augustus is de Maarten Memorial en zijn d'r weer een 100-tal zieke mensen en hun begeleiders die je een dag kan bieden die ze niet snel vergeten.

Zelf zal je er ook een heel fijn gevoel aan overhouden. We starten in Rotterdam en het feest eindigt op circuit Zandvoort.

Classic Wings & Wheels 2019 - 31 augustus

220px Flag of Germany German, 220px Flag of the United Kingdom English

Classic Wings and Wheels 2019Op 31 augustus 2019 is de 9e editie van Classic Wings & Wheels op luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Zorg dat je erbij bent!

Classic Wings & Wheels is een eendaags evenement waar bezoekers kunnen genieten van een fantastisch samenspel van spectaculaire auto-klassiekers en unieke historische vliegtuigen. Het uiteindelijke doel van dit grandioze rij- en vliegfeest is om een aanzienlijk bedrag aan een goed doel te schenken. Het evenement vindt op 31 augustus 2019 plaats op de luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Dit jaar staat 100 jaar Bentley centraal. 

Lees meer

  • 1
  • 2