• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Start

Lotus Training, trackday, circuittraining

qr code mallotusIn de Mallotus WhatsApp babbelbox is het idee ontstaan om samen wat te gaan doen op een circuit. Een rijtraining, circuittraining, etc maar dan wel zo dat het laag risico is en voor iedereen toegankelijk. Om te weten wat er leeft en waar behoefte aan is, is er een formulier gemaakt op de site waar je je wensen en ideeën kan ingeven.

Er zijn geen verplichting aan het invoeren verbonden maar we hopen dat als je het formulier invult dat we ook wel op je kunnen rekenen als we wat gaan organiseren.

Lees meer

Winter-Fair - 4 november

LCH WinterfairDe Lotus Winter-Fair is dit jaar op 4 november bij Van der Kooi Sportscars in Houten. We gooien het roer om zodat de dames ook een paar fijne uurtjes kunnen beleven. Dus naast auto's, motoren, modellen (:-)) en smeerolies staan er leuke tasjes, parfummetjes en lipstickjes. Wel zo gezellig als jullie samen komen.

Wil je wat verkopen dan kan je een tafel (of max 2) bestellen via het formulier. Uiteraard is dit gratis maar dan moet je na afloop wel even helpen opruimen. De overige bezoekers zijn ook heel welkom om na afloop de garage weer klaar te maken zodat de monteurs maandag direct aan de slag kunnen om de verkochte auto's in top conditie af te leveren.

Leeuwarden Classics NL - 27 t/m 29 oktober

BeursBauke Kooistra, onze Friese vertegenwoordiger van de club in het Noorden van het land, wilt graag ons weer vertegenwoordigen op het enige echt Friese Classics evenement. Hij doet een oproep voor hulp en auto's die daar gepresenteerd kunnen worden. Alle hulp is welkom en in het bijzonder de Lotus Elite want die bestaat 60 jaar. Aanmelden kan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Internationaal Lotusweekend 29/9/2017 - 01/10/2017

lcdLCLLotus Club Luxemburg en Lotus Club Duitsland gaan een Internationaal Evenement organiseren en nodig Lotus Club Holland leden uit om mee te doen. Een zeer mooi arrangement is beschreven door Rudy Borra, de organisator, in het document dat je hier kunt vinden. Het inschrijfformulier is hier te vinden.

Inschrijven is mogelijk tot eind mei

Natuurlijk verwachten we van de Nederlandse deelnemers een mooi verhaal voor in Lotus Letters.