• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Start

50e sterfdag van Jim Clark

Jim ClarkTer gelegenheid van de 50e sterfdag van Jim Clark vinden vele herdenkingen van deze buitengewone coureur in heel Europa plaats.

Wij nodigen ook alle Lotus-vrienden van de Lotus Club Holland hartelijk uit om van 20 t/m 22 april 2018 naar Hockenheim te komen om op de plaats waar Jim Clark op 7 april 1968 tijdens een onbelangrijke formule 2 race dodelijk verongelukte.

Lees meer

Spa Classics 18 t/m 20 mei

SPA Classics Lotus Parking Spa Classic heet de LCH-leden weer van harte welkom van 18 t/m 20 mei. Het is een geweldig leuk en sfeervol evenement waar erg veel te zien en te beleven is. Stuur Henri van Gelder als coördinator een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het inschrijfformulier toegestuurd. Als je vóór 31 maart het van LCH-logo voorziene formulier toestuurt naar Gregoire Thorèl via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ben je verzekerd van een een parkeerplaats in de Lotus groep ergens op het binnenterrein achter de paddocks.

Lees meer

Rijtraining skills & technique - 10 juni

img 6851In het najaar van 2016 heeft Prodrive voor ons een fantastische rijtraining op het RDW testcircuit en het Politiecircuit op poten gezet. Op 10 juni 2018 vindt deze training nog en keer plaats. Op het programma staan weer de Wet handling track, Brake test, Wet braking, Avoiding track en Slalom. Daarna intensief ideale lijnen oefenen op het 2,5 kilometer lange testcircuit van de Politie Academie in Lelystad waar de vaart er flink in zal komen. We sluiten weer af met de kombaan experience. Prodrive biedt ons dit aan voor een zeer scherpe prijs rond rond de € 300 p.p. maar dat staat of valt met het aantal deelnemers. Een bijrijder betaald € 30 p.p voor de lunch.

Lees meer

Historic Zandvoort Trophy - 13 mei

De State of Art Historic Zandvoort Trophy is al jaren de seizoensopener van het klassieke autoracen in Nederland. Georganiseerd door de Historische Auto Ren Club (HARC) in samenwerking met 402 Automotive. Hiermee bent u als bezoeker gegarandeerd van mooie randanimatie met merkenclubs, stands, workshops, parades en nog veel meer! Diverse raceklassen hebben zich al ingeschreven voor spectaculaire actie op het circuit. Ook zullen er parades zijn van merkenclubs en mooie klassiekers op de paddocks. We verwachten dan ook duizenden klassiekers op de paddocks en boordevolle startvelden op de baan. Zondag 13 mei is de nieuwe datum!