• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Midzomernachtrit - 4 JULI?

midzomernachtritNu er wat meer bekend is geworden wat er mag georganiseerd worden, hopen we dat in juli de beperkingen in het kader van Corona het mogelijk maken om weer een rit te organiseren. We gaan daarom proberen om de Midzomernacht rit, die toch al een week na midzomer was gepland, nog verder te verschuiven naar 4 juli.

Harald moet nog afstemmen met de restaurants of het mogelijk is en daarom kunnen we het nog niet bevestigen. Maar, reserveer vast deze avond in je agenda.

Season BBQ 25 juli: van der Kooi Sportscars

logo bbq specialist headerHet ziet er nu toch wel naar uit dat we een BBQ mogen gaan houden op 25 juli op de locatie van Van der Kooi Sportscars. Uiteraard zal dit conform de richtlijnen gebeuren zoals deze dan gelden mbt het Corona Virus. Maar na elkaar bijna 6 maanden niet gezien te hebben op evenementen, beurzen en Pub Meets moeten we toch wat organiseren om even bij te kletsen. Uiteraard op een afstand van minimaal 1.5 meter.

Welke vorm de BBQ gaat krijgen weten we nog niet en moet nog afgestemd gaan worden met de betrokken partijen.

Zodra er meer bekend is dan komt dan op de site, Facebook, de nieuwsbrief en Lotus Letters. Reserveer alvast 25 juli vanaf 15:00 in je agenda.

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.

Maar, met alle verboden kan je er vanuit gaan dat alle evenementen tot 1 juni zeker niet doorgaan. 

Voorjaarsrit - 10 mei - wordt Najaarsrit 20 september

voorjaarsritUPDATE: ivm het Corona virus is de voorjaarsrit verplaatst naar 20 september (najaarsrit). Als je al een betaling verricht hebt voor de voorjaarsrit dan is deze  teruggeboekt.

De najaarsrit brengt ons dit jaar naar het oosten van het land. 

Vanaf 09: 30 uur ontvangen we je graag in Wilp bij Deventer. Startend vanaf 10:00 brengen heerlijke rijders wegen ons naar Ibalo in het fraaie Twentse land. Hier kunnen we ons vergapen aan de prachtige werkplaats, fraai gevulde showroom en gebruiken we tussen al dat moois de lunch. 

Lees meer

British Cars & Lifestyle - 3 en 4 oktober

BC&L 2020Het British Cars & Lifestyle evenement in Rosmalen heeft een nieuwe datum gevonden voor dit gezellige evenement. Het is 3 & 4 oktober geworden en we hopen dat dan de problemen mbt het Corona virus voorbij zijn.

We zullen aanwezig zijn met gele wagens. Met het geel maken we een beetje voorjaar in het najaar. Mocht je een gele Lotus hebben dan ben je natuurlijk welkom om ook je auto daar te exposeren. 

Maarten Memorial - 24 juli (afgelast)

maartenmemorialHet Lotus goede doel evenement wordt ook dit jaar weer gehouden.

Het vaste programma wordt weer gedraaid met een start bij Ahoy Rotterdam, lunch bij Kasteel Duivenvoorde en dan rijden met je passagier op het nieuwe circuit van Zandvoort. Het resultaat is een zeer gelukkige bijrijder die even vergeten is dat hij/zij ziek is of dat hun naaste ziek is. En jij? Jij hebt een zeer goede daad verricht met je mooie Lotus en genoten van het plezier en geluk van je passagier en het rijden met vele mooie auto en op het circuit.

Vorig jaar heeft dit evenement weer 136.000 euro bijgedragen aan onderzoek tegen kanker. Elke cent wordt goed besteedt en er blijft niets aan de oliestok plakken.

https://www.maartenmemorial.com/