• Start

Lotus 70th anniversary - 29 september

Lotus 70th anniversary** UPDATE 11/8/2018 **

Het is snel gegaan met de tickets en alles was al uitverkocht in een paar uur. Waarschijnlijk meer dan 5000 Lotussen die op dit evenement afkomen. Misschien is het nog mogelijk om via van de Kooi een gast ticket te bemachtigen. 

** UPDATE 10/8/2018 **

De kaarten voor dit evenement zijn nu te bestellen via www.lotus70.com. Je kan d'r op eigen gelegenheid naar toe met de boot (eventueel met een hotel overnachting).

Maar je kan je ook laten verwennen en samen met van der Kooi Sportscars (www.lotuscars.nl) gaan. Ze bieden een compleet pakket met vertrek op vrijdag en retour op zaterdag zodat je zondag weer vroeg thuis bent. Dit is met 2 overnachtingen op de boot.

--- zie onderstaand bericht van de site van van der Kooi Sportscars ---

Op zaterdag 29 september viert Lotus uitbundig zijn 70ste verjaardag. 70 jaar nadat Colin Chapman de eerste Lotus produceerde.

Lees meer

Slalom Workshop Zandvoort - 22 september

Slalom workshop

** Inschrijven nu mogelijk **

Natuurlijk wil jij ook met 200 km/u door de bocht knallen en je auto als hij uitbreekt met een enkele stuurbeweging perfect corrigeren!

Dat ga je op 22 september niet meemaken. Maar je kunt wel de basis leren van overstuur, onderstuur en hoe je dit opvangt. Want...het kan ook met 20 km/u. Wel zo veilig, net zo leuk, slechts iets minder spannend, en....zonder bruine strepen in je broek.

Lees meer

PAL-V bezoek 25 augustus

Lotus Sport en TravelOp 25 augustus staat er namens Lotus Sport & Travel een nieuw event gepland: een bezoek aan de vliegende autobouwer Pal-V!  Daar krijgen we een presentatie en een rondleiding over dit fascinerende voertuig, of zoals ze zelf zeggen:

A CAR THAT FLIES

A PLANE THAT DRIVES

Inspired by nature, engineered by men and evolved over time, the PAL-V Liberty is a groundbreaking product that inaugurates the age of the flying car. The PAL-V Liberty is a marriage between safety and fun, designed to satisfy the most demanding customers.

Lees meer

Najaarsrit - 16 september

njaarsrit** Inschrijven nu mogelijk **

Zoals op de jaarvergadering aangegeven gaat Jan van Dijk met Bauke Kooistra de organisatie en plannen van de najaarsrit voor hun rekening nemen. Deze zal worden georganiseerd in de provincies Drenthe en Friesland. Gegarandeerd mooie vergezichten en geen verkeersbelemmerende maatregelen.

De rit start bij familie hotel van der Valk te Spier, daar is ook mogelijkheid voor overnachten voor zij die willen. Eerste deel van de rit gaat door het mooie Drenthe naar een tussenstop in de bossen bij Diever en via het Drents Friese wold richting het Friese paviljoen de Leyen waar de finish zal zijn.

Het formulier voor inschrijven is hier te vinden. Voor leden is het gratis, voor een bijrijder zijn de kosten € 35 pp. Voor gast equipes (geen LCH lid aan boord) zijn de kosten € 40 pp. Ook geldt weer max. 45 deelnemers en vol=vol.