• Start

Slalom Workshop Zandvoort - 22 september

Slalom workshop

Natuurlijk wil jij ook met 200 km/u door de bocht knallen en je auto als hij uitbreekt met een enkele stuurbeweging perfect corrigeren!

Dat ga je op 22 september niet meemaken. Maar je kunt wel de basis leren van overstuur, onderstuur en hoe je dit opvangt. Want...het kan ook met 20 km/u. Wel zo veilig, net zo leuk, slechts iets minder spannend, en....zonder bruine strepen in je broek.

Lees meer

British Autojumble Waalwijk - 24 juni

D8C9614Waalwijk 25 6 2016Na een misstapje naar een andere locatie (Land van Ooit) is de jaarlijke Autojumble weer terug op het vertrouwde veldje in Waalwijk.

Het adres is Park Lido in Waalwijk aan de vijverlaan en met je mooie Lotus kan je zo het terrein oprijden naar de nieuw Lotus Club Holland tent. Daarnaast zijn we ook nog eens extra te herkennen aan de nieuwe banners en natuurlijk aan de overdaad van Lotussen van de leden.

Wij zorgen weer voor een natje en een droogje en stellen het erg op prijs als je komt. Deze Autojumble straalt een erg leuke sfeer uit en daardoor leuk voor auto liefhebbers en hun vrouwen.

PAL-V bezoek 25 augustus

Lotus Sport en TravelOp 25 augustus staat er namens Lotus Sport & Travel een nieuw event gepland: een bezoek aan de vliegende autobouwer Pal-V!  Daar krijgen we een presentatie en een rondleiding over dit fascinerende voertuig, of zoals ze zelf zeggen:

A CAR THAT FLIES

A PLANE THAT DRIVES

Inspired by nature, engineered by men and evolved over time, the PAL-V Liberty is a groundbreaking product that inaugurates the age of the flying car. The PAL-V Liberty is a marriage between safety and fun, designed to satisfy the most demanding customers.

Lees meer

Lotus Factory Tour - 10-11 september

Lotus HethelVan der Kooi Sportscars organiseert dit jaar op 10-11 september 2018 een geheel verzorgde trip naar de fabriek van Lotus in Hethel UK met eigen vervoer. Tijdens deze trip krijg je een rondleiding in de Lotus Factory, het Classic Team Lotus en de Lotus Shop op het fabrieksterrein. 

Zij verzorgen de gehele reis incl. een overnachtingshut aan boord van de Ferry, een Engels ontbijt onderweg naar de fabriek in een Engelse pub, de fabriekstour en een lunch bij “The Bird in Hand” Pub.

De kosten van deze verzorgde fabrieksreis bedragen € 395,- inclusief btw per persoon.
Voor meer informatie http://vanderkooisportscars.nl/agenda/

 

Classic Days Schloss Dyck - 3 t/m 5 augustus

Schloss DyckOok dit jaar heeft Victor weer voor maximaal 10 clubauto’s een plaats voor Lotus Club Holland gereserveerd op het clubterrein van Schloss Dyck tijdens de Classic Days.

Dit “Goodwood van Duitsland” mag je niet missen, dus wees er snel bij om één van de 10 Clubplaatsen te reserveren. Dit doe je door online een ticket (of meerdere) te kopen en dan een van je ticketnummers aan Victor door te geven.

Je ticket nummer is dan voor Victor ter reservering van één van de 10 clubplaatsen. Toegang tot het evenement is alleen mogelijk met je zelf bestelde ticket. Het terrein op met je Lotus om naar de Clubplaats te komen kan alleen met de LCH Club parkeerkaart die Victor je toestuurt (dit zal pas een paar weken voor het evenement zijn). Tickets bestel je hier: http://www.classic-days.de/tickets.html
E-mailadres van Victor om je ticketnummer naartoe te sturen is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Victor is er zaterdag & zondag