• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Classic Days Schloss Dyck - 3 t/m 5 augustus

Schloss DyckOok dit jaar heeft Victor weer voor maximaal 10 clubauto’s een plaats voor Lotus Club Holland gereserveerd op het clubterrein van Schloss Dyck tijdens de Classic Days.

Dit “Goodwood van Duitsland” mag je niet missen, dus wees er snel bij om één van de 10 Clubplaatsen te reserveren. Dit doe je door online een ticket (of meerdere) te kopen en dan een van je ticketnummers aan Victor door te geven.

Je ticket nummer is dan voor Victor ter reservering van één van de 10 clubplaatsen. Toegang tot het evenement is alleen mogelijk met je zelf bestelde ticket. Het terrein op met je Lotus om naar de Clubplaats te komen kan alleen met de LCH Club parkeerkaart die Victor je toestuurt (dit zal pas een paar weken voor het evenement zijn). Tickets bestel je hier: http://www.classic-days.de/tickets.html
E-mailadres van Victor om je ticketnummer naartoe te sturen is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Victor is er zaterdag & zondag

Classic Cars & Aeroplanes 16-17 juni 2018

Classic Wings & WheelsIn navolging van ons 40-jarige evenement tijdens Classic Wings and Wheels willen we nu alle leden uitnodigen voor een gelijkwaardig evenement in Seppe, het Classic Cars & Aeroplanes evenement.

Ook hier weer bijzondere auto's en vliegtuigen rond het vliegveld van Seppe en nu blijft het vliegveld zelfs open voor vliegtuigen. Je mag dus met je vliegtuig naar het evenement te komen maar ook met je Lotus.

Meer informatie over dit evenement is hier te vinden. Inschrijven kan via dit formulier. Omdat we graag alles Lotussen weer op een centrale plek bij elkaar willen plaatsen stellen we het erg op prijs dat je via het formulier op onze website aangeeft dat je komt. Wij reserveren dan een Lotus parkeerplaats voor je.

 

Midzomernachtrit - 21 juni

midzomernachtritOp 21 juni als de dag het langst is gaan we een rit rijden. Van Haastrecht (beetje links in het midden van het land) naar Aalsmeer (onder Amsterdam). Een meer dan mooie rit met knotwilgen, weids uitzicht, water en slingerwegen. 

De startlocatie en de rit geeft ons de mogelijkheid om maximaal 30 personen mee te laten doen. 

We starten met een diner tussen 18:00 en 20:00 in Haastrecht bij Proeflokaal Bregje. Daarvandaan rijden we in 2 uurtjes naar Aalsmeer waar we ontvangen worden bij de Zotte Wilg voor een afscheidsdrankje en hapje.

Leden betalen niets en bijrijders/gasten betalen € 35. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via het formulier. Let op: bij 30 personen wordt de inschrijving gesloten.

Mocht er erg veel belangstelling zijn dan kunnen we nog overwegen om de rit een keer later in het jaar als het donker is te organiseren.

Rijtraining skills & technique - 10 juni

img 6851In het najaar van 2016 heeft Prodrive voor ons een fantastische rijtraining op het RDW testcircuit en het Politiecircuit op poten gezet. Op 10 juni 2018 vindt deze training nog en keer plaats. Op het programma staan weer de Wet handling track, Brake test, Wet braking, Avoiding track en Slalom. Daarna intensief ideale lijnen oefenen op het 2,5 kilometer lange testcircuit van de Politie Academie in Lelystad waar de vaart er flink in zal komen. We sluiten weer af met de kombaan experience. Prodrive biedt ons dit aan voor een zeer scherpe prijs rond rond de € 300 p.p. maar dat staat of valt met het aantal deelnemers. Een bijrijder betaald € 30 p.p voor de lunch.

Lees meer

Najaarsrit - 16 september

njaarsritZoals op de jaarvergadering aangegeven gaat Jan van Dijk met Bauke Kooistra de organisatie en plannen van de najaarsrit voor hun rekening nemen. Deze zal worden georganiseerd in de provincies Drenthe en Friesland. Gegarandeerd mooie vergezichten en geen verkeersbelemmerende maatregelen.

De rit start bij familie hotel van der Valk te Spier, daar is ook mogelijkheid voor overnachten voor zij die willen. Eerste deel van de rit gaat door het mooie Drenthe naar een tussenstop in de bossen bij Diever en via het Drents Friese wold richting het Friese paviljoen de Leyen waar de finish zal zijn.

Hou de site in de gaten zodat je op tijd kan inschrijven. We zullen het ook melden via de maandelijkse nieuwsbrief. Ook hier geldt weer ax 45 deelnemers en vol=vol.

Spa Classics 18 t/m 20 mei

SPA Classics Lotus Parking Spa Classic heet de LCH-leden weer van harte welkom van 18 t/m 20 mei. Het is een geweldig leuk en sfeervol evenement waar erg veel te zien en te beleven is. Stuur Henri van Gelder als coördinator een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het inschrijfformulier toegestuurd. Als je vóór 31 maart het van LCH-logo voorziene formulier toestuurt naar Gregoire Thorèl via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ben je verzekerd van een een parkeerplaats in de Lotus groep ergens op het binnenterrein achter de paddocks.

Lees meer

Voorjaarsrit - 27 mei

** Inschrijving is gesloten met 45 deelnemers **

Voorjaarsrit

Zie voor inschrijvingen deze link.

De voorjaarsrit 2018 zal dit jaar starten vanuit ’t Veerhuis, Veerweg 1, in 4043 JV Opheusden op zondag 27 mei. Dit is dus niet, zoals eerder vermeld, in het noorden!

Het Veerhuis is te bereiken via de pont vanuit De Blauwe Kamer, maar handiger is misschien om gebruik te maken van de brug bij Rhenen (als je uit het Noorden komt).

Lees meer

Lotus Sport & Travel evenementen

Lotus Sport en TravelBeste Lotusliefhebbers, 

Hebben jullie je al aangemeld voor de kortingcodes via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de volgende evenementen:
 • 8 april Abbeville €100 ipv €135 voor de eerste 5 deelnemers
 • 16 juni Abbeville: nog in overleg
 • 26 juni Zolder €200 ipv €235 plus extra circuitinstructie
 • 12-15 juli Goodwood festival of speed, Silver Jubilee: met een aantal leden gaan we dit evenement bezoeken.
Voor meer info en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Met vriendelijke groeten,
René en Marvin

Historic Zandvoort Trophy - 13 mei

De State of Art Historic Zandvoort Trophy is al jaren de seizoensopener van het klassieke autoracen in Nederland. Georganiseerd door de Historische Auto Ren Club (HARC) in samenwerking met 402 Automotive. Hiermee bent u als bezoeker gegarandeerd van mooie randanimatie met merkenclubs, stands, workshops, parades en nog veel meer! Diverse raceklassen hebben zich al ingeschreven voor spectaculaire actie op het circuit. Ook zullen er parades zijn van merkenclubs en mooie klassiekers op de paddocks. We verwachten dan ook duizenden klassiekers op de paddocks en boordevolle startvelden op de baan. Zondag 13 mei is de nieuwe datum!