• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Lotus rijdersdag op Assen - 16 oktober

TT Assen

* UITSLUITEND toegang indien je je aangemeld hebt *

De eerstvolgende Lotus rijvaardigheidsdag op circuit Assen vindt plaats op 16 oktober 2021. Een dag waar je jouw Lotus de sporen kunt geven op een fantastische en veilige baan. Een heerlijke datum om weer eens op snelheid te kunnen rijden. Schrijf je nú in. Het evenement staat alleen open voor Lotus personenauto’s en ook voor Lotus-achtige, zoals Caterham 7 en Donkervoorts. Tijdens de dag nemen we voor de veiligheid van iedereen de Covid-19 regels en het autosport protocol in acht, net zoals we dat ook deden op de rijdersdagen de afgelopen keren.

Inschrijving kan via dit formulier.

Voor mensen met een klassieke Lotus van 1996 of ouder hebben is er een speciaal Classic Hour (3x20 minuten) zodat je geen last hebt van die rappe snelle jonkies.

Lees meer

Najaarsrit 26 september

voorjaarsrit

*** Inschrijving gesloten ***

We zijn de najaarsrit van 2021 aan het organiseren. Carl van Reekum is bezig geweest om de rit te rijden en de locaties te vragen of ze een grote groep kunnen en willen ontvangen. Eén van de locaties had helaas de mogelijkheid niet dus Carl moest de route iets aanpassen, en dat is prima gelukt.

We starten in het plaatsje Wilp bij "De Kribbe" Weerdseweg 6a, 7384 CJ Wilp om 09:30 met koffie en wat lekkers. Om 10:30 vertrekken we naar onze adverteerder Ibalo. Die heeft naast andere auto's ook waarschijnlijk één of meer Lotussen is de showroom staan. Na een heerlijke lunch vervolgen we de route naar Beekbergen waar de finish is.

Het wordt een prachtige route met mooie wegen, veel gezelligheid en natuurlijk een mooie prijs voor diegene die onderweg het beste heeft opgelet. 

Uiteraard houden we de extra maatregelen ivm Covid in de gaten en vragen ook iedereen hier actief op te letten (als je niet in de auto zit).

Pub Meet Zuid - 19 september

vlaai** 15/9/2021- Helaas toch geannuleerd ivm persoonlijke redenen **

Na uitstel van het uitstel kunnen wij (Victor Asselberghs en Maarten van Helden) eindelijk eens een Pub Meet Zuid organiseren.

Het wordt een ongedwongen koffieklets, bijvoorbeeld over een automerk, en een klein leerzaam momentje want Maarten gaat met jullie kennis delen over de theorie en het verwerken van vezelversterkte kunststoffen. Vanwege de lokatie zijn er max 20 “zuidelingen” welkom op zondagmiddag 19 september om 14.00 uur. Plaats: Frontstraat 1c te Uden.

In verband met het aantal stukken vla (ook wel vlaam of vlaai) graag aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef tevens het aantal personen op. 

Corona

COVID19Beste Lotus Club Holland lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.