• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Najaarsrit 2019 - For The Drivers - 29 september

Kaart Nijmegen Heeze NijmegenLotus Cars lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. Het nieuwe elan gaat gepaard met een slogan waar geen speld tussen te krijgen is: For The Drivers. Joost Römelingh en Jan Blom hebben de organisatie van de najaarsrit op zich genomen en sluiten zich volledig bij deze slogan aan. Het wordt een rit voor de liefhebbers van het rijden.

De start is op het lommerrijke Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. De ontvangst met koffie, thee en gebak is in het Landhuis met uitzicht op het Koetshuis waar we de dag eindigen met een hapje en een drankje. In de tussentijd rijden we, zoveel mogelijk via landelijke weggetjes, naar het zuiden. Voor de lunch parkeren we onze bolides in de omgeving van Heeze, midden in de Peel. Hierna rijden we weer terug naar Nijmegen, opnieuw zoveel mogelijk via landelijk gelegen wegen.

Lees meer

Classic Wings & Wheels 2019 - 31 augustus

220px Flag of Germany German, 220px Flag of the United Kingdom English

Classic Wings and Wheels 2019** INSCHRIJVEN ALLEEN NOG MOGELIJK OP LOCATIE (tegen hoger tarief) **

Op 31 augustus 2019 is de 9e editie van Classic Wings & Wheels op luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Zorg dat je erbij bent!

Classic Wings & Wheels is een eendaags evenement waar bezoekers kunnen genieten van een fantastisch samenspel van spectaculaire auto-klassiekers en unieke historische vliegtuigen. Het uiteindelijke doel van dit grandioze rij- en vliegfeest is om een aanzienlijk bedrag aan een goed doel te schenken. Het evenement vindt op 31 augustus 2019 plaats op de luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Dit jaar staat 100 jaar Bentley centraal. 

Lees meer

Slalom Workshop Zandvoort - 21 september

Slalom workshop

** Inschrijven is nu nog mogelijk **

Natuurlijk wil jij ook met 200 km/u door de bocht knallen en je auto als hij uitbreekt met een enkele stuurbeweging perfect corrigeren!

Dat ga je op 21 september niet meemaken. Maar je kunt wel de basis leren van overstuur, onderstuur en hoe je dit opvangt. Want...het kan ook met 20 km/u. Wel zo veilig, net zo leuk, slechts iets minder spannend, en....zonder bruine strepen in je broek.

Lees meer

Vrij rijden met je Lotus op de legendarische TT baan in Assen !!

TT Assen*** VOL, VOL ***

De directie van het TT circuit wil graag wat meer auto’s van het merk Lotus kennis laten maken met het circuit en geeft ons de gelegenheid om een middag exclusief de baan te huren. Dit is een uniek aanbod voor ons van een circuit dat bijvoorbeeld ook de professionele wedstrijden van de DTM faciliteert.
De datum van 22 oktober valt op de dinsdag in de herfstvakantie voor midden- en noord-Nederland. De ervaring leert dat in de afgelopen jaren het weer op dat moment zeer geschikt was door de lange nazomer.

Lees meer

20 Jaar Lotus op Stelvio - trip naar het haarspeld-walhalla 12 - 14 september

StelvioOp 13 september is het feest! Dan is het namelijk 20 jaar geleden dat er voor het eerste een Lotus meeting plaatsvond op de roemruchte Stelvio pas, daar waar de Lotus Elise tot absolute perfectie werd afgesteld. Er wordt daarom een groots opgezet Lotus feest georganiseerd door Lotus Italia met de volgende (voorlopige) planning:

Lees meer