• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Start

Corona

COVID19Beste Lotus club lid/bezoeker,
Veel van onze evenementen hebben we moeten annuleren of schuiven we door naar een latere datum waarop we hopen dat het Corona virus een beetje onder controle is. We krijgen veel afmeldingen van andere evenementen die we proberen te verwerken in onze kalender. Mocht een evenement niet als afgelast staan controleer dan de organiserende organisatie op de actuele status.

Maar, met het verbod van vandaag kan je er vanuit gaan dat alle evenementen tot 1 juni zeker niet doorgaan. 

Voorjaarsrit - 10 mei - wordt Najaarsrit 20 september

voorjaarsritUPDATE: ivm het Corona virus is de voorjaarsrit verplaatst naar 20 september (najaarsrit). Als je al een betaling verricht hebt dan wordt deze teruggeboekt.

De najaarsrit brengt ons dit jaar naar het oosten van het land. 

Vanaf 09: 30 uur ontvangen we je graag in Wilp bij Deventer. Startend vanaf 10:00 brengen heerlijke rijders wegen ons naar Ibalo in het fraaie Twentse land. Hier kunnen we ons vergapen aan de prachtige werkplaats, fraai gevulde showroom en gebruiken we tussen al dat moois de lunch. 

Lees meer

Spa-Classic 2020 - 22 t/m 24 mei

dsc 2711 spa classic 20190518Hierbij het inschrijfformulier voor deelname aan Spa-Classic 2020 die zal plaatsvinden van 22 t/m 24 mei a.s. Hier vind je het inschrijfformulier zoals ook op de website van Peter Auto/Spa-Classic 2020 is te vinden. Alleen het eerste blad is anders omdat daarop nu het LCH vignet staat.

Vul alles in naar keuze, scan het ingevulde formulier en stuur het op.

Lees meer

British Cars & Lifestyle - 3 en 4 oktober

BC&L 2020Het British Cars & Lifestyle evenement in Rosmalen heeft een nieuwe datum gevonden voor dit gezellige evenement. Het is 3 & 4 oktober geworden en we hopen dat dan de problemen mbt het Corona virus voorbij zijn.

We zullen aanwezig zijn met gele wagens. Met het geel maken we een beetje voorjaar in het najaar. Mocht je een gele Lotus hebben dan ben je natuurlijk welkom om ook je auto daar te exposeren. 

Maarten Memorial - 24 juli

maartenmemorialHet Lotus goede doel evenement wordt ook dit jaar weer gehouden.

Het vaste programma wordt weer gedraaid met een start bij Ahoy Rotterdam, lunch bij Kasteel Duivenvoorde en dan rijden met je passagier op het nieuwe circuit van Zandvoort. Het resultaat is een zeer gelukkige bijrijder die even vergeten is dat hij/zij ziek is of dat hun naaste ziek is. En jij? Jij hebt een zeer goede daad verricht met je mooie Lotus en genoten van het plezier en geluk van je passagier en het rijden met vele mooie auto en op het circuit.

Vorig jaar heeft dit evenement weer 136.000 euro bijgedragen aan onderzoek tegen kanker. Elke cent wordt goed besteedt en er blijft niets aan de oliestok plakken.

https://www.maartenmemorial.com/