• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Midzomernacht+1 rit - 22 juni

midzomernachtrit** UPDATE ** Op 22 juni als de dagen na midzomernacht al weer korter gaan worden, gaan we een rit rijden.

De start locatie is restaurant Tijsterman in Nieuwkoop. Daarna rijden we een meer dan mooie rit met knotwilgen, weids uitzicht, water en slingerwegen.

De startlocatie en de rit geeft ons de mogelijkheid om maximaal 40 personen mee te laten doen.

Lees meer

Wijntrip - Zaterdag 20 juli

groesbeek wijntripHet is zover: op zaterdag 20 juli gaat Lotus Club Holland haar eerste wijntrip organiseren naar één van de opkomende wijngebieden van Europa: Groesbeek!

Inderdaad, in Nederland. In de afgelopen jaren is er door Groesbeek e.o. flink geïnvesteerd in het opzetten van een aantal wijnplantages en het resultaat mag er zijn: er zijn tegenwoordig maar liefst zes wijnboeren actief in en rond Groesbeek; genoeg voor een “Nederlands Wijnbouw Centrum” alwaar wij de tocht gaan starten.

Lees meer

Classic Wings & Wheels 2019 - 31 augustus

220px Flag of Germany German, 220px Flag of the United Kingdom English

Classic Wings and Wheels 2019Op 31 augustus 2019 is de 9e editie van Classic Wings & Wheels op luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Zorg dat je erbij bent!

Classic Wings & Wheels is een eendaags evenement waar bezoekers kunnen genieten van een fantastisch samenspel van spectaculaire auto-klassiekers en unieke historische vliegtuigen. Het uiteindelijke doel van dit grandioze rij- en vliegfeest is om een aanzienlijk bedrag aan een goed doel te schenken. Het evenement vindt op 31 augustus 2019 plaats op de luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Dit jaar staat 100 jaar Bentley centraal. 

Lees meer

Vrij rijden met je Lotus op de legendarische TT baan in Assen !!

TT AssenHet is gelukt een moment te vinden waarop de TT baan in Assen exclusief voor het merk Lotus beschikbaar is.

De directie van het TT circuit wil graag wat meer auto’s van het merk Lotus kennis laten maken met het circuit en geeft ons de gelegenheid om een middag exclusief de baan te huren. Dit is een uniek aanbod voor ons van een circuit dat bijvoorbeeld ook de professionele wedstrijden van de DTM faciliteert.
De datum van 22 oktober valt op de dinsdag in de herfstvakantie voor midden- en noord-Nederland. De ervaring leert dat in de afgelopen jaren het weer op dat moment zeer geschikt was door de lange nazomer.

Lees meer

Maarten Memorial - 1 augustus

Zet het maar meteen in je agenda. 1 augustus is de Maarten Memorial en zijn d'r weer een 100-tal zieke mensen en hun begeleiders die je een dag kan bieden die ze niet snel vergeten.

Zelf zal je er ook een heel fijn gevoel aan overhouden. We starten in Rotterdam en het feest eindigt op circuit Zandvoort.

20 Jaar Lotus op Stelvio - trip naar het haarspeld-walhalla 12 - 14 september

StelvioOp 13 september is het feest! Dan is het namelijk 20 jaar geleden dat er voor het eerste een Lotus meeting plaatsvond op de roemruchte Stelvio pas, daar waar de Lotus Elise tot absolute perfectie werd afgesteld. Er wordt daarom een groots opgezet Lotus feest georganiseerd door Lotus Italia met de volgende (voorlopige) planning:

Lees meer