BBQ @ van der Kooi SportscarsHet was even snel regelen toen er weer wat ruimte kwam in de Covid beperkingen maar gelukkig kon de BBQ master en had het WC verhuurbedrijf ook nog een wagen. De startlocatie kon ons ontvangen dus dan was alleen nog een rit uitzetten een uitdaging in de beperkte tijd. Er was een KNAC rit beschikbaar maar deze was gedateerd maar Jack zou hem samen met Ankie testen. Met enige aanpassing kon deze afgelopen woensdag gedrukt worden nog net op tijd voor de rit.

Het was gelukkig een prachtige dag. Op vrijdag was het noodweer geweest op diverse plekken met aanzienlijke schade en op zondag (vandaag) is het ook niet best. De weergoden zijn dus de Lotus leden goed gezind. Met heel veel plezier kwam iedereen weer samen, het rit rijden was een uitdaging en diverse leden kozen ervoor om dan maar snel naar Houten te komen. Ook gezellig want er was weer veel te bespreken en te zien.

Om 17:00 was het vlees gaar, was iedereen aanwezig en konden we buiten voor de showroom heerlijk BBQ-en.

Foto's staan in de galerij.

Het was een succes dus we gaan proberen om 24 juli weer hetzelfde organiseren als BBQ, startlocatie en WC beschikbaar zijn.  Joke en Willem van der Kooi hebben alweer toegezegd dat we welkom zijn. Hou de site en WhatsApp, Facebook in de gaten voor de aankondiging.