dsc 8634 harc finale 20181006Tijdens de op 6 en 7 oktober verreden zon overgoten HARC-finale races werd ook geracet in de YTTC-klasse. Daarin verschenen als verrassing voor mij de schitterende Lotus Esprit met Anita Renes achter het stuur. Zij presteerde het om op zondag daarmee een 2 min. 01 sec. rondetijd neer te zetten. Ze reed ook in de Sunbeam Lotus afgewisseld door haar man Ron.

Een zeldzame verschijning om deze twee prachtige en bijzondere racewagens glorieus op het circuit te zien rijden. Ook ons clublid Ed Waalewijn was in de Formule Ford klasse te bewonderen in zijn blauw/oranje bolide alsof deze voor koning Willem Alexander was bestemd. Ook dit jaar heb ik weer veel actiefoto's gemaakt van clubleden met hun Lotus Elise, M100, Elan 26R, Eleven, Seven, Lotus 23 en vele andere typen.

 Tijdens de Lotus Winter Fair op zaterdag 3 november zal ik zoveel mogelijk foto's tonen in een diapresentatie op laptop. Indien je een USB-stick meeneemt met voldoende opslagruimte krijg je jouw foto's fullsize en geheel gratis. Ik zal ook een foto-overzicht tonen van alle Lotus (en andere merken) model auto's die ik voor clubleden heb omgebouwd en gespoten als kopie van hun originele auto. Als iemand graag ook zijn auto op schaal nagebouwd zou willen hebben dan kun je mij Henri van Gelder vragen wat er mogelijk is.

Foto's in de galerij