Familie van der Kooi en Clive ChapmanVandaag 21 juni om 15:00 uur werd het nieuw pand van "van der Kooi Sportscars" wel heel feestelijk geopend. Hij was al van ver te horen de Formule 1 wagen waarmee Clive Chapman kwam aanrijden. 

Daarna nam Willem de microfoon en heette iedereen welkom. Hij vertelde dat dit nu zijn 6e verhuizing was. Hij gaf ook vast aan dat hij nog 3 jaar te gaan heeft voordat hij de pensioengerechtige leeftijd bereikt en dan het stokje overdraagt aan Jan van der Kooi.

Tijdens de opening waren alle zonen aanwezig. Ook voor Mart was het een feestelijk moment want hij opent al weer zijn 2e filiaal van iCanFix (Al uw telecom reparaties snel en vakkundig uitgevoerd, door ervaren reparateurs met een hart voor techniek). Dit nieuwe filiaal maakt deel uit van het pand maar heeft een eigen ingang.

De familie van der Kooi is terecht trots op dit zeer mooie pand op een geweldige zichtlocatie naast de A27. De prachtige showroom biedt genoeg ruimte om alle merken mooi te presenteren. De zeer grote schone garage geeft de mogelijkheid om vakkundig onderhoud te plegen.
Lotus Club Holland heeft de familie "van der Kooi" namens de leden een mooie plaquette gegeven met daarin de felicitaties. Het was nu niet een geschikt moment om deze plaquette op te hangen maar zodra hij hangt krijgen we een foto om deze te plaatsen op de site en in Lotus Letters.

Namens de Lotus Club Holland leden heel veel geluk in het nieuwe pand.

Foto's zijn nu opgenomen in de galerij

Van der Kooi Sportscars Van der Kooi Sportscars Van der Kooi Sportscars Van der Kooi Sportscars