vanstenSinds een paar jaar levert VanSTEN engineering af en toe een zogenaamde "Rebuild" Elise's te koop aan.

Dit zijn auto's die door VanSTEN zijn aangekocht, al of niet met (herstelbare) schade.

Deze auto's zijn uitsluitend auto's zonder chassis schade! Deze worden vervolgens geheel gestript en opnieuw opgebouwd, deels met nieuwe en soms met goede gebruikte onderdelen.

Alle gebruikte onderdelen worden zorgvuldig onderzocht, gereinigd en / of nieuw gepoedercoat of geanodiseerd.

Het is tijdens onze herstel periode ook mogelijk om aanpassingen aan de auto te laten verrichten of naar eigen smaak aan te passen, zonder dat dit extra arbeidstijd kost. Denk hierbij aan een andere kleur, bekleding, uitlaat, bestickering enz.

Motorisch krijgen al deze auto's een nieuwe distributieriem én een grote onderhoudsbeurt.

Uiteindelijk wordt de auto dan ook geheel overgespoten zodat er uiterst frisse en betrouwbare auto uit voort komt, uiteraard met een nieuwe APK.

Bij aflevering krijgt de nieuwe eigenaren een USB stick met alle foto's van de auto in originele staat, de eventuele schade en een verslag van het herstel proces.

Door deze werkwijze durven wij op deze gebruikte Elise's, soms van wel 12 jaar oud, een garantie van 2 jaar te geven! Uiteraard vallen "slijt delen" zoals banden en remmen hier niet onder, hier geven wij 3 maanden garantie op.

Wellicht wordt er nu gedacht aan een "opknappertje" , echter een schade vrije gebruikte Elise van 5 jaar of ouder zult u niet snel vinden. Dan is nog maar de vraag hoe deze is hersteld. 

U krijgt bij VanSTEN zowiezo een garantie van 2 jaar op elke herstelde schade.

Inmiddels hebben wij een aantal van deze auto's verkocht waarbij de nieuwe eigenaren uiterst tevreden zijn. 

Een gebruikte Elise zonder risico.

Op onze website kunt u hier meer over vinden en tijdens onze clubdagen kunt u dit soort auto's zelf bekijken.