Dutch Supercar ChallengeDe nieuwe rijder in het team, Aart Bosman, wint de zaterdag race in de Lotus Exige Cup 260 en Ben Verwoerdt wint de zondag race in de van der Kooi Sportscars Lotus Exige Cup 190. Aart Bosman rijdt dit weekend voor het eerst met de Lotus Exige en noteerde meteen snelle rondetijden. Eline Braspenning moest dan ook haar eerste positie afstaan aan Aart Bosman.

Na een extra training op Assen afgelopen donderdag, begon Aart aardig te wennen aan de voor hem nieuwe auto. Tijdens de kwalificatie die op een opdrogende baan verreden werd kon Aart al een vierde tijd veilig stellen, slechts een seconde verwijderd van Pole Position! Na een goede start en constant snelle rondetijden kon Aart na de pitstop als nummer één de baan op. Aart Bosman kon zijn eerste positie behouden en behaalde zo zijn eerste overwinning van het seizoen. Eline Braspenning en Iman van Schelven eindigden op de tweede positie.

Dutch Supercar ChallengeZondags was het de beurt aan Ben Verwoerdt in de Exige, Ben moest zaterdag verstek laten gaan vanwege een bedrijfsuitje rnaar kon hierdoor de zondag race in zijn eentje rijden i.p.v. te delen met Willem van der Kooi. In de Sport-divisie ging de overwinning naar Ben Verwoerdt voor Laurens de Wit en Rob Nieman die uiteindelijk als tweede eindigden. Ben Verwoerdt reed een goede en sterke race. Gestart in de Lotus Exige van Van der Kooi Sportscars reed Verwoerdt voor de pitstop vanaf de zesde positie naar de derde plek waarbij hij onder andere Aart Bosman, Iman van Schelven en Rob Nieman achter zich liet. Na de pitstops werd die derde positie van Verwoerdt zelfs een eerste positie, omdat het duo Bogaerts/De Jong en Laurens de Wit door de vele resultaatseconden van zaterdag langer stil moesten staan in de pitstraat.

Verwoerdt liet ronde tijden noteren van ruim onder de 2 min en was met een 1.55 zelfs een van de snelste op de baan, tegen het einde van de race kreeg hij dan ook de opdracht om rustig uit te rijden wat resulteerde in een ruime voorsprong van 15 seconden op de nummer twee Laurens de Wit.